G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

DURALAR VE KAMERKAYA KÖYÜ`NÜN YOL HASRETİ BİTTİ

DURALAR VE KAMERKAYA KÖYÜ`NÜN YOL HASRETİ BİTTİ

DURALAR VE KAMERKAYA KÖYÜ`NÜN YOL HASRETİ BİTTİ

DURALAR VE KAMERKAYA KÖYÜ`NÜN YOL HASRETİ BİTTİ

 Oltu ilçesinde Duralar ile Kemerkaya köylerinin yolu, 7 yıllık çalışmanın ardından tamamlanarak ulaşıma açıldı. İl Genel Sekteteri Selami Altınok ile iki köy muhtarının kırmızı kurdeleyi keserek açtığı yolda aşıklar da mini bir konser verdi.
Oltu`nda yedi yıllık çalışmanın ardından tamamlanan Duralar ile Kemerkaya köylerinin yolu, İl Genel Sekreteri Selami Altınok, İl Genel Meclisi`nin Oltulu üyeleri Ömer Öztürk, Oktay Cengiz, Genel Sekreter Yardımcısı Mücahit Ercoşkun, İl Özel İdaresi Ulaşım Daire Başkanı Bedri Turan, muhtarlar ve vatandaşlar katıldığı törenle açıldı. Kesikköprü mevkisinde yapılan köprü ile Kemerkaya köyü yolunu kırmızı kurdeleyi keserek açan İl Genel Sekreteri Selami Altınok ve beraberindekiler bir süre yolda yürüdü.Buradan Duralar köyüne giden Altınok ve beraberindekiler Oltu Kaymakamı Fatih Çoğlu ve vatandaşlar tarafından karşılandı. Aşık Mevlüt İhsani`nin 20`nci ölüm yıldönümü anma etkinliğinin yapıldığı günde yapılan açılışta, aşıklar hem aşık Mevlüt İhsani için hem de 7 yıllık hasreti sonlandıran yol için çalıp, söyledi.
Burada bir konuşma yapan İl Genel Sekreteri Selami Altınok, Kemerkaya ve Duralar köylerinde yıllardır yol sıkıntısı çeken vatandaşların, bundan sonra rahat edeceğini söyledi.
Tören, yağmur altında kesilen Oltu Cağ Kebabı`nın ikramı, aşıkların söylediği türküler ve atışmalarla sona erdi. 



Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 16.3 ° / 8.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 13.1 ° / 7.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 12.7 ° / 4.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu