G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

EĞİTİME BİR KATKI`DA GÜNEŞ`TEN

EĞİTİME BİR KATKI`DA GÜNEŞ`TEN

EĞİTİME BİR KATKI`DA GÜNEŞ`TEN

EĞİTİME BİR KATKI`DA GÜNEŞ`TEN

Özel Güneş İlköğretim Okulu ile Türkiye`nin önde gelen işadamlarından biri olan Erzurumlu Osman Nuri Bakırcı`nın başında bulunduğu Osmanlı Yapı İnşaat arasında Erzurum eğitimine büyük katkılar sağlayacak önemli bir protokol imzalandı. Proje kapsamında teknolojinin tüm imkanlarının bulunduğu bir okul yaptırılacak.

Özel Güneş İlköğretim Okulu ile Osmanlı Yapı Grubu arasında Erzurum`un en çağdaş okulu için ön protokol tamamlandı.

ERZURUM?A YATIRIMLARIMIZ SÜRECEK

Erzurum eğitiminin önemli isimlerinin başında gelen ve bu yıl 23. yılına giren Türkiye`nin ilk 100 okulundan biri olan Özel Güneş İlköğretim Okulu ile Türkiye`nin önde gelen işadamlarından biri olan Erzurumlu Osman Nuri Bakırcı`nın başında bulunduğu Osmanlı Yapı İnşaat arasında Erzurum eğitimine büyük katkılar sağlayacak önemli bir protokole imza atıldı. İmza töreninde konuşan Bakırcı "En büyük hayalinin doğduğu yer olan Erzurum şehrine büyük eserler bırakmak" olduğunu söyledi. Özel Güneş İlköğretim Okulu`nun Türkiye ve Erzurum eğitiminde önemli başarılarının olduğunu kendilerinin böyle bir projeye destek olacaklarını, belirten Bakırcı asıl protokolün önümüzdeki günlerde imzalanacağını ve Erzurum`a yakışacak bir yapının yapılacağını vurguladı. Bakırcı; Erzurum`a yatırımlarının devam edeceğini, Atatürk Üniversitesine de bir fakülte yapacağını belirtti.
Ön protokole imza atan Özel Güneş İlköğretim Okulu Yönetim Kurulu Başkanı Musa Sönmez, protokol ile ilgili şunları söyledi:
Eğitim kurumu olarak 23 yılı başarılarla dolu geçirmenin sevincini taşıdıklarını vurguladı. Türkiye genelinde Erzurum İlini en güzel şekilde temsil ettiklerini ve her yıl yapılan Milli Eğitim Bakanlığı sınavlarında resmi sonuçlarla bunu ispatladıklarını bu ikinci şubelerinin kazandıkları ivmeyi arttıracağını aktardı. Sadece sınavlarda değil; resim, müzik, eskrim, dans, kayak, yüzme, basketbol, satranç ve bilgi yarışmalarında her yıl önemli İl, Türkiye ve Dünya birinciliklerinin olduğunu vurguladı. Bu başarılara imza atan öğrencilerini tebrik etti. Bunun için desteklerini esirgemeyen değerli velilerini ve öğrencilerini her yönüyle yetiştiren öğretmenlerini de kutladı.  İmzalanan bu ön protokol için Osmanlı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Osman Nuri Bakırcı Bey`e teşekkür etti. Bu ön protokolle Erzurum?un eğitimde önemli bir komplekse kavuşacağını vurguladı.

DERSLİKLER AKILLI SINIF ÖZELLİKLERİNE SAHİP OLACAK

Musa Sönmez, projenin içeriği ile ilgili olarak da şu bilgileri açıkladı: 

"Bina, çevre ve insan yaşamına uygun, depreme dayanıklı, çağdaş ve modern bir konsepte sahip olacak, öğrenci merkezli yapılacak ve hantal bir eğitim kurumu olmayacak. İçerisinde spor, konferans,  tiyatro,  drama, müzik, resim salonlarının yanı sıra laboratuarı, çim sahası, kütüphanesi, özel ders salonları, yemekhanesi, atölyeleri ve bilgisayar salonları bulunacak olan binada ayrıca her sınıfın akıllı sınıf özelliklerine sahip ve çift asansörlü olacak." 



Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 9.3 ° / 1.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 15.5 ° / 0.8 ° Güneşli
  • Cuma 14 ° / 4.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı