G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNDEN ÇOCUKLARA İFTAR YEMEĞİ

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNDEN ÇOCUKLARA İFTAR YEMEĞİ

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNDEN ÇOCUKLARA İFTAR YEMEĞİ

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNDEN ÇOCUKLARA İFTAR YEMEĞİ 

Emniyet Müdürlüğü sokakta çalışan çocuklara Polis Evi?nde iftar yemeği verdi. Polisler çocukları patlayıcı madde atmamaları ve sokaklarda satıcılık yapmamaları konusunda uyardı.

Emniyet Müdürlüğü tarafından sokakta çalışan çocuklara iftar yemeği verildi. Polis evinde gerçekleştirilen iftar yemeğinde çocuklara patlayıcı madde atmamaları ve sokakta satıcılık yapmamaları konusunda uyarılarda bulunuldu. Polislerle birlikte iftar yemeğinde bir araya gelmenin mutluluğunu yaşayan çocuklar,

 

 ? Polisleri çok seviyoruz. Bizimle yakından ilgileniyorlar. Onların sayesinde karnımızı doyurduk. Kendilerine teşekkür ediyoruz?dediler. Emniyet Müdürlüğü yetkilileri ise iftar yemeğinde çocuklara uyarılarda bulunarak, ? Ramazan boyunca zararlı olan maytap, torpil ve benzeri patlayıcı maddeleri atmayın. Sokakta satıcılık yapmayın. Hepinizi okuluna devam eden, çalışkan birer birey olarak görmek istiyoruz. Bir sorununuz olduğu zaman sokaklarda gördüğünüz polislerle paylaşın. Hepiniz bizim için çok önemlisiniz. Polis olarak sizlere gereken ilgi ve şefkati her zaman göstereceğiz?dediler.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 22.3 ° / 10 ° Güneşli
  • Salı 21 ° / 9.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 17.2 ° / 9.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı