G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

ERZURUM DAHİL BÜTÜN İLLERİN RAPORU ERDOĞAN´A SUNULDU

ERZURUM DAHİL BÜTÜN İLLERİN RAPORU ERDOĞAN´A SUNULDU

Ak Parti Milletvekili adayı belirlemede kullanacağı yöntemi belirledi.

 

 

Buna göre, Ak Parti aday belirlemede mülakattan ankete, taban görüşlerinden aday adaylarıyla ilgili hazırlanan raporlara büyük önem verecek.

MİLLETE DANIŞILACAK

AK Parti, saha çalışmalarına da hız veriyor. Milletvekili  adayları  belirlenirken doğrudan millete danışıldı. 

ÖZEL EKİP AYLAR ÖNCE ÇALIŞMAYA BAŞLADI

Bu kapsamda hem AK Parti Genel Merkezi tarafından oluşturulan  özel ekipler, ülke genelinde sahaya indi ve  millet ile  bire bir temas kurdu. Milletin nabzını tutan ekipler, vatandaşın şikayet, beklenti ve aday önerilerini belirledi.

ERZURUM DAHİL BÜTÜN İLLERİN RAPORU ERDOĞAN´A SUNULDU

Erzurum dahil bütün illerde gerçekleştirilen  saha çalışmasına ilişkin analizler, her bölgeden sorumlu özel ekipler tarafından raporlaştırılarak Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın Genel Başkanlığı´ndaki AK Parti´ye sunuldu. Böylece milletin, yerel ve merkezi yönetimlerden beklentileri, hizmetlerden kaynaklanan şikayetler ile yerel ve milletvekili seçimlerinde nasıl bir aday görmek istediklerine ilişkin düşünceleri il, ilçe ve belge bazında raporlandı. 

RAPORLAR ADAYLARI BELİRLEYECEK

Doğrudan milletin danışılarak şekillenen raporlar, milletvekili seçimleri için aday belirlemede, öncelikli kriter oldu. AK Parti seçmenini değil, bütün seçmenleri kucaklayan bir strateji izlenildi.

"HALK TİPİ" VE  "LİYAKAT" SAHİBİ OLACAK  

Aday belirlemede liyakat sahibi üniversite mezunu insanlar partiye kazandırılacak.?HALK TİPİ SİYASETÇİ? yani tabanla doğrudan ilişki kurabilen, halkın nabzını tutabilen politikacılar ise listelerde yer verilerek bir denge sağlanacak. 

ÖZEL EKİP ERZURUM´U KARIŞ KARIŞ GEZDİ VE VATANDAŞLAR İLE SOHBET ETTİ

AK Parti Genel Merkezinden oluşturulan özel ekipler,Tüm Türkiye´de olduğu gibi Erzurum´da da çalışma yaptı. Halkın yoğun olduğu bölgeler de anket çalışması yapan ekipler, halkın şikayetlerini dinledi ve aday önerilerini aldı.

ERZURUM´UN RAPORU TAMAMLANDI

Ak Parti Genel Merkezi tarafından görevlendirilen özel ekiplerin Erzurum´da yaptığı çalışmalarda bitti. Hazırlanan rapor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´a sunuldu.



  • Perşembe 17.6 ° / 5.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 18.4 ° / 6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli