G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

ERZURUM NEDEN GÖÇ VERİYOR?

ERZURUM NEDEN GÖÇ VERİYOR?

Mustafa Ilıcalı, "Erzurum´un Kanayan Bu Yarasını Beştepe´ye Birlikte Taşıyalım"

 

 

AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı şehrimizdeki Tüm Gazetecileri göreve davet etti.

AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, önceki gün basın mensuplarıyla bir araya geldi. Ilıcalı düzenlemiş olduğu bu basın toplantısında Erzurum´da son yıllarda yaşanan Göç´ün asıl sebebinin şehrimizdeki Gazetecilerle birlikte siyasilerimizin masaya yatırması gerektiğinin altını çizdi.

AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Erzurum´daki Gazetecileri ve Şehrimizin Siyasetçilerini birlikte büyük bir yaraya parmak basmaya davet etti. AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Gelin hep beraber ?Erzurum Neden Göç veriyor?? Bu konuyu Siyasilerimizle birlikte Erzurum Basını olarak önce kendi içerimizde masaya yatıralım. Sonra da şehrimizde Gazetecilik yapan arkadaşlarımızla birlikte bu konuyu Ankara´ya hep birlikte taşıyalım. Ben Erzurum Milletvekili olarak bu yükü sizlerle birlikte sırtlanmaya hazırım. İnanıyorum ki; Aynı sıralarda siyaset yaptığımız diğer Milletvekili arkadaşlarımız da bu konu da ellerini taşın altına benden daha fazla bir istek ve arzuyla koyacaklardır.

Yine biliyor ve inanıyorum ki; Her zaman şehrin sorunlarını dile getiren Erzurum Basının da üzerine büyük görev düşmektedir. Türkiye´de bir ilke imza atalım. Genel de Gazeteciler Milletvekillerini göreve davet ederler bu sefer bir farklılık yapıp Erzurum Milletvekili olarak ben bir ilke imza atıp siz Değerli Gazeteci arkadaşlarımı göreve davet ediyorum. ?Başta Başbakan Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Recep Akdağ olmak üzere, Sayın Valimiz, Milletvekili arkadaşlarım ve Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Sekmen ve diğer Belediye Başkanlarımızı siz Gazetecilerin öncülüğünde bir araya getirip Erzurum´da Göç´ün sebebini analiz etmemiz için ön ayak olmanızı ve böylelikle şehrimizin kanayan en büyük yarasına parmak basmak için ilk adımı birlikte atmış olalım.

Hatta buradan tüm Gazeteci arkadaşlarıma söz veriyorum. Bu ortak akıl sonucu elde ettiğimiz verileri Beştepe´ye, Gelişen ve Büyüyen Türkiye´nin Gerçek Mimarı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´a anlatmak için hep beraber gidelim. Bu Randevu´yu da ben şimdiden ayarlayacağımı söz veriyorum dedi.  



Anahtar Kelimeler: ERZURUM NEDEN VERİYOR
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli