G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Erzurum Bir Güzel, Erzurum İnsanı Bir Başka Değer

Erzurum Bir Güzel, Erzurum İnsanı Bir Başka Değer

Erzurum Bir Güzel, Erzurum İnsanı Bir Başka Değer

"ERZURUM BİR GÜZEL, ERZURUM İNSANI BİR BAŞKA DEĞER"

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Erzurum’da Büyükşehir Belediyesi’ni de ziyaret etti. Bakan Şahin, Erzurum’un bir kültür ve tarih şehri olduğuna vurgu yaparak, “Erzurum insanına hizmet veriyor olmak da, bugün burada bulunmak da, büyük bir mutluluk” dedi. 

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Erzurum temasları kapsamında Büyükşehir Belediyesi’ni de ziyaret etti. Başkanvekili Eyüp Tavlaşoğlu, makamında ağırladığı Bakan Şahin’e Erzurum ve Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları hakkında bilgiler aktardı.

 Burada belediye şeref defterini imzalayan İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Erzurum’un her yönüyle güzel ve özel bir şehir olduğunu belirterek, Erzurumlu olmanın ise, bir şans ve ayrıcalık olduğunu ifade etti.

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Erzurum’la ilgili olarak Ankara’da her zaman güzel haberler aldıklarını ve Erzurum’u her seferinde biraz daha gelişmiş bulduklarını dile getirerek, “Hükümetimizin diğer bakanlarının Erzurum ziyaretlerinden de bu izlenimi rahatlıkla edinebiliyoruz. Biz de kabinenin bir üyesi olarak, bu şehre ve bu şehrin insanına layık oldukları en güzel hizmetleri ulaştırmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

Hayatın yaradılış nedeninin çalışmak ve belirlenen çeşitli hedeflere ulaşmak olduğunu vurgulayan İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, hem kurumsal, hem de bireysel anlamda yeni gün, yeni yıl, yeni yüzyıl ve yeni projelerle yola devam edilmesi gerektiğini kaydetti.

Erzurum’daki belediyeler bağlamında arkasında güçlü bir siyasi iktidar bulunan şehirlerin çok şanslı olmalarına rağmen Türkiye’de bu şansa sahip olmayan şehirlerin de bulunduğunu söyleyen İçişleri Bakanı Şahin, “Bakanlar olarak bizler sadece milletvekili seçildiğimiz illere değil, Türkiye’nin tamamına karşı bir sorumluluğumuz var. Biz nasılsak, Sağlık Bakanımız da öyle, kabinenin diğer üyeleri de öyle ve hepimiz bu sorumluluğu taşıyoruz. Amacımız güzel ülkemizin dört bir yanına hizmet ulaştırmak ve kalkınmayı sağlayabilmektir” şeklinde konuştu.

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, imzaladığı Büyükşehir Belediyesi şeref defterine ise, şunları yazdı: “Tarih, kültür ve tabiat şehri Erzurum, milletimizin her ferdinin gönlünde müstesna bir yere sahiptir. Erzurum bir güzel, Erzurum insanı bir başka değer. Kadınıyla, erkeğiyle bu kahraman şehrimizin yiğit insanlarını saygı ve hayranlıkla anıyorum. Bu güzel şehre ve bu şehrin insanlarına medeni hizmetleri sağlamak durumunda olan belediyemizin gayretli çalışmalarına teşekkür ediyorum. Arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Erzurum’umuz için devlet, hükümet ve belediyeler olarak daha çok hizmet etmemiz gerekiyor ve edeceğiz. Bu kahraman şehrin asil insanlarını gönülden selamlıyorum”



Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21 ° / 8.4 ° Güneşli
  • Cuma 20.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı