G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Erzurum Cumhuriyet Başsavcısı Çiçekli, Sekmen'i Ziyaret Etti

Erzurum Cumhuriyet Başsavcısı Çiçekli, Sekmen'i Ziyaret Etti

Erzurum Cumhuriyet Başsavcısı Çiçekli, Sekmen'i Ziyaret Etti

Erzurum Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Samimi bir atmosferde geçen ziyarette Başsavcı Çiçekli, Başkan Sekmen'e görevinde başarılar diledi. Ziyarete ilişkin duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Sekmen, "Mazbatamızı alır almaz görevimize başladık. Başsavcımız Çiçekli'nin ziyaretinden çok mutlu oldum. Gerek bürokrasi gerek siyasi gerekse de halkımız ve sivil inisiyatif temsilcilerinin yoğun ilgisiyle karşılaşıyorum. Kurumumuza hayırlı olsun ziyaretine gelen tüm misafirlerimize gönülden teşekkür ediyorum" dedi.

BÜYÜKŞEHİR, PASİNLER MECLİSİNİ AĞIRLADI

Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu, belediye meclisi ve AK Parti İlçe teşkilatı ile birlikte Başkan Mehmet Sekmen'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Büyükşehir Belediye Meclisi'nde kendisini tebriğe gelen Pasinler ekibini selamlayan Başkan Sekmen, seçim çalışmalarında kendisine destek veren partililere şükranlarını sundu. Pasinler Belediye Başkanı Sertoğlu, ziyarette yaptığı konuşmada, Erzurum'un Başkan Sekmen'i bağrına bastığını ifade etti. Sertoğlu, "Kent merkezi, ilçelerimiz, köylerimiz ve mahallelerimiz topyekun bir şekilde Başkanımızı adeta bağrına bastı, ona güvendi ve ona inandı. Hamd olsun AK Parti'mizin AK kadroları seçimden zaferle ayrıldı. Şimdi bize düşen tecrübeli ve birikimli belediye başkanımız Mehmet Sekmen ile birlikte daha güzel çalışmalara imza atmaktır" diye konuştu. Bu arada Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Talha Bekir Özmen, Erzurum Kalkınma Vakfı Başkanı Erdal Güzel ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Fırıncılar Odası Başkanı Remzi Keteci ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe belediye başkanları AK Parti ilçe teşkilatları ve diğer yetkililer Başkan Sekmen'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli