G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

ERZURUM EMNİYETİNİN BÜYÜK BAŞARISI

ERZURUM EMNİYETİNİN BÜYÜK BAŞARISI

ERZURUM EMNİYETİNİN BÜYÜK BAŞARISI

Erzurum emniyet müdürlüğü kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele şube müdürlüğü gün geçtikçe sayılarının arttığı gözlenen torbacı tabir edilen masum insanları zehirleyen suç şebekesine karşı başarılı bir operasyon yaptı.Konuyla ilgili basını bilgilendiren Erzurum emniyeti şu bilgileri aktardı. 
Erzurum Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince kentte uyuşturucu madde içici konumunda olan ve uyuşturucu madde ticareti yapan suç şebekelerine yönelik operasyon düzenledi. Uyuşturucu madde satışı yaptıkları tespit edilen S.K., E.K., Ş.S., S.L., S.Ç., G.K., isimli şahıslar hakkında teknik araçlarla izleme kararı alınarak çalışmalara başlanıldı. Doğu ve batı illerinden temin etmiş oldukları uyuşturucu esrar maddelerini Kırmacı Mahallesi, Üç Kümbetler mevkii, Çırçır Mahallesi ve Rabia Ana Türbesi civarında içici konumunda bulunan şahıslara para karşılığında satarak haksız kazanç elde ettikleri belirlenen 20 şüpheli gözaltına alındı. Şahıslarla birlikte 5 kilo 379,34 gram uyuşturucu esrar ve 48 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.
20 şüpheliden 6'sı "İştirak halinde Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak ve Nakletmek" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.
                 


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 12.7 ° / 4.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 11.2 ° / 4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 8.1 ° / 2.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu