G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

ERZURUM-BİNGÖL DUBLE YOL SENEYE HİZMETTE

ERZURUM-BİNGÖL DUBLE YOL SENEYE HİZMETTE

ERZURUM-BİNGÖL DUBLE YOL SENEYE HİZMETTE

ERZURUM-BİNGÖL DUBLE YOL SENEYE HİZMETTE 

Erzurum- Bingöl Kara Yolunun Çat-Karlıova Arasındaki Çift Şeritli (Duble) Yol Gelecek Yıl Tamamlanarak Hizmete Açılacak. Erzurum-Bingöl Kara Yolu Duble Yol Çalışmalarının Aralıksız Devam Ettiği Bildirildi.

Erzurum- Bingöl kara yolunun Çat-Karlıova arasındaki çift şeritli (duble) yol gelecek yıl tamamlanarak hizmete açılacak.

Erzurum-Bingöl kara yolu duble yol çalışmalarının aralıksız devam ettiği bildirildi. Geçen yıl yapımına başlanan 80 kilometre uzunluğundaki duble yol çalışmasının 20 kilometrelik kısmının tamamlandığı, geriye kalan 60 kilometrelik kısmın ise gelecek yıl Ağustos ayı içerisinde tamamlanmasının planlandığı belirtildi. Bu yıl duble yol çalışmalarında yüzde 95 oranında altyapı çalışmalarının tamamlandığı ve üst yapının ise yüzde 78`inin bitirildiği kaydedildi.

 

Karayolları 12. Bölge Müdürü Şenol Altıok, Erzurum-Karlıova arasındaki bölünmüş yol çalışmalarının kar düşene kadar devam edeceğini ifade etti. İlkbaharda yağmurların uzun sürmesinin çalışmaları olumsuz etkilediğine değinen Karayolları 12. Bölge Müdürü Altıok, "Erzurum-Karlıova arasındaki duble yol çalışmaları planlandığı şekilde devam ediyor. Kara yolunun çift şeridinde iyileştirme yaptık. Bu yıl ulaşımı bu çift şerit üzerinden sağlayacağız. Gelecek yıl yaz aylarının ortasında da duble yola bitümlü asfalt dökerek yolu tamamen ulaşım hizmetine sunacağız." diye konuştu.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 8.1 ° / 2.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 9.5 ° / 2.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 9.3 ° / 1.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı