G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Erzurum´da En fazla gelir vergisi ödeyen mükellef belli oldu

Erzurum´da En fazla gelir vergisi ödeyen mükellef belli oldu

Erzurum Vergi Dairesi Başkanlığı 2015 yılı vergilendirme dönemi, Erzurum vergi rekortmenlerini açıkladı

Erzurum Vergi Dairesi Başkanlığı 2015 yılı vergilendirme dönemi, Erzurum vergi rekortmenlerini açıkladı. İlde en fazla Gelir Vergisi ödeyen mükellef Mehmet Tan Özyapar olurken, Lütfü Yücelik Gayrimenkul Sermaye iradı Vergisi(GMSİ), Bostancıoğlu Emlak Otom.İnş.Tah.Ener Üre.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Kurumlar vergisi rekortmeni oldu. 
2015 yılı Vergilendirme Dönemi Gelir Vergisinde Mehmet Tan Özyapar ilk sırada yer aldı. 2´inci sırada isminin açıklanmasını istemeyen bir mükellef yer alırken, Cemil Kara 3, Yener Yılmaz 4, Hifzi Kaplan 5´inci sırada yer aldı.
Gelir Vergisi rekortmenler listesinde yer alan diğer mükellefler, Olgun Gür, Fatih Öztürk, Figen Başdan, Cevdet Met, Secattin Aylanç, Kadir Ovat,Eyüp Sabri Erdoğan, Nejdet Özkan, Tuba Demir, Ahmet Saraçgil, Ayhan Türkan, Şeyda Ebren, Şakir Aktaş ve Yusuf Ziya Akbulut olarak açıklandı.
Gayrimenkul Sermaye iradı Vergisinde Lütfü Yücelik birinci sırayı aldı. 4´üncü sıradaki mükellef isminin açıklanmasını isterken, GMSİ´de ilk beşte yer alan diğer mükellefler, Nihat Çağlar, Adem Dede, Mehmet Cengiz Erturan olarak kaydedildi.
GMSİ ilk 20 kişilik rekortmenler listesinde Gülseren Leblebici, Kürşat Genç, Ahmet Leblebici, Hüseyin Güney, Şerafettin Aslan, Bedri Amil, Ziya Amil, Bahri Güvhan, Namık Kılkıl, İsmail Arı, Orhan Düzgün ve Yaşar Feyzioğlu yer aldı. GMSİ rekortmenleri listesinde 9, 10 ve 11´inci sırada yer alan mükellefler isimlerinin açıklanmasını istemedi.
Erzurum 2015 yılı vergilendirme dönemi Kurumlar Vergisi rekortmenler listesinin ilk sırasında Bostancıoğlu Emlak Otom.İnş.Tah.Ener Üre.San.Ve Tic.Ltd.Şti. yer aldı. Bu şirketi, Akgün İnş. Ltd.Şti.-Fors Yapı İnş.Ltd.Şti. İş Ort., Bulutlar İnşaat Taah.Yapı Malz.Köm.Nak. Yurt İşl. Tic. Ve San.Ltd. Şti., Özyapar Orman Ürünleri Hırdavat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi, Birlik Un Ve Gıda Sanayi Pazarlama Ve Ticaret A.Ş. izledi.
Kurumlar Vergisi rekortmenleri ilk 20 listesinde yer alan diğer kurumlar, Düzgün Marketçilik Gıda İnş.Taah.Ve Trz.San.Tic.Paz.Ltd.Şti., Bayramoğlu Yem Ve Unsan. Tic. A.Ş., Kale Blokbims Haf.Yaelm.İn.Mlz.İnş Ta.Manak.Trz.San.Vetic.Aş., Erdoğu Paz.Tıbbi Malz.İth.İhr.Tic.Vesan.Aş , Çakıroğlu Petrol Ve Ürünleri İnş.Taah.Mad.H.Beton Ür.Tes.Ağır Y.Taş.Ve Asf.San.Ve Tic.Ltd.Şti., İkbal Otomotiv Sanayi Ticaret Ve Pazarlama Ltd.Şti, Aktif Tıp Sterilizasyon Gıd.İç Ve Dış.Tic.A.Ş., Erzurum Eğitim Hizmeleri Yayın Dağıt Ticve San A.Ş, K.N Bayramoğlu Un Gı.Hayv.İnş.Nak.Ve Santic.Ltd.Şti., Tasf.Hal.Sınırlı Sorumlu Akın Konut Yapı Kooperatifi, Doğu Oltu Mad.Ve Taasan.Ve Tic.A.Ş. , Özbeşler Mak.Otom.Kuy.Ak.Yak.İnş.Asansörsan.Tic.Ltd.Şti. , Altıntaş Gıda İmalatpaz.Ve Nak.Tic.San.Ltd.Şti ve Ergünler Yol Yp.Tıp.Gaz.Ve Müh.Hiz.Mad.Pve Pet.Ür.T.S.Lt.Şt. olarak aktarıldı.

Kaynak:İha



Kenan Biliz Nasıl para Tahsil Ediyordu?

Kenan Biliz Nasıl para Tahsil Ediyordu?

Palandöken´de turizm zirvesi

Kafe 25´te düzenlenen toplantıda kış sezonu ve şehrin turizmi masaya yatırıldı

Başkan Sekmen Büyükşehir´in faaliyetlerini anlattı

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen,?Türkiye´yi nihai hedefimiz 2023´e taşıyacak olan partimiz, ileri demokrasi, insani kalkınma, güçlü ekonomi ve öncü ülke hedeflerini tek tek hayata geçirerek yirmi birinci asra AK mührünü vurmuştur´´ dedi.

5 sınav mercek altına alındı

FETÖ´cü Jandarma Yüzbaşı C.Ç.´nin itirafları sonrasında yüz binlerce kişiyi etkileyecek 5 sınav daha mercek altına alındı.

Başkan Orhan Aziziye İlçe Danışma Meclisi´nde çalışmalarını anlattı:

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, AK Parti Aziziye İlçe Danışma Meclisi´nde çalışmalarını ve projelerini paylaştı.

Emeklilerin Ocak zamları netleşmeye başladı

13 milyon emeklinin Ocak zamları netleşmeye başladı. Zam oranı 3 Ocak´ta Türkiye İstatistik Kurumu´nun enflasyon verilerinin açıklamasıyla belli olacak.

35 İl´de FETÖ Operasyonu

İstanbul Emniyeti´nde görev yapan, aralarında emniyet müdürlerinin de bulunduğu 166 kişinin yakalanması için 35 ilde eş zamanlı operasyon başlatıldı.

Sınavsız Memur alımları başladı

KPSS´siz Memur alımları başladı.Bu kurumlara başvurmak için en az lise mezunu olmak yeterli.Alımlar ne zaman yapılacak ? tüm ayrıntılarıyla Anadoluhaber´de

HSYK´da yeni ihraçlar kimler ihraç edildi ?

15 Temmuz´dan bu yana ihraç edilen hakim ve savcı sayısı 3 bin 456 oldu.HSYK Genel Kurulu, FETÖ soruşturması kapsamında açığa alınan 66 hakim ve savcıyı daha meslekten ihraç etti.

Memurların beklediği haber maaşlar belli oldu

Yüzde 3 toplu sözleşme zammıyla maaşlar 79 ile 285 lira arasında artacak. Ayrıca enflasyon farkı ihtimali de var.

Öztürk Akkök; Herkesi Görevinin Gereğini Yapmaya Davet Etti

Öztürk Akkök; Herkesi Görevinin Gereğini Yapmaya Davet Etti

Emekli olmak isteyenleri ilgilendiriyor

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile Ziraat Bankası geçtiğimiz günlerde yüz binlerce prim borçlusunu emekli edebilecek ´Krediyle Emeklilik Protokolü´nü imzaladı. Borçlu vatandaşlara emeklilik imkanı getiren düzenlemeden yararlanmak için son gün 31 Ekim.

2.El Telefon alırken Dikkat !

İkinci El Telefon alacaklar Dikkat ! İkinci el telefonlarda FETÖ tehlikesinin olduğu ortaya çıktı.

Bakan Albayrak´tan Çağrı merkezi müjdesi

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, 2 bin 400 kişiye istihdam sağlayacak olan 9 çağrı merkezinin ekim ayından sonra iki ay içinde açılacağı müjdesini verdi.

  • Perşembe 0.1 ° / -10.1 ° false
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false