G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

ERZURUM´DAKİ SİYASİ KANAT DA TEMİZLENMELİ

ERZURUM´DAKİ SİYASİ KANAT DA TEMİZLENMELİ

Devlete ve Millete, dış güçlerin desteği ile isyan eden Paralel Yapı, ayıklanıyor. Erzurum Ak Parti içinde de yuvalanan bazı FETÖ severlerin de ayıklanması bekleniyor.

 

 

FETÖ (Fetullah Terör Örgütü) mensupları yurtta takibe uğrayıp adalete teslim edilirken, bu yapının her alandaki kolları da kesiliyor. 

Bu yapının siyaset ayağı olmadan başarıya ulaşamayacağı bilinirken, özellikle İktidar Partisi Ak Parti Erzurum Teşkilatı içinde Paralel yapıya sıcak insanların olduğu kamuoyunda biliniyor.

Bu yapının deşifre edilip, adalet önüne çıkarılması gerektiği ifade edilirken, bu yapı ile mücadelede siyasi ayağa pek dokunulmadığı ve bu ayağa da dokunulması gerektiğinin elzem olduğu vurgulanıyor.

Devlete ve Millete karşı yabancı istihbarat örgütlerinin maşası olarak isyan eden bu terör örgütünün biran önce derdest edilerek adalet önüne çıkarılması Erzurumlularca bekleniyor. 

İŞTE İÇİMİZE SIZMIŞ HAİNLERİ BULMAMIZA YARDIMCI OLACAK İPUÇLARI

AK Parti´nin içerisinde olup Hangi Adamlar Bölge Müdürlüklerine, Şube Müdürlüklerine, İl Müdürlüklerine ve Hak etmediği mevki ve makamlara Paralele biat edip yükseldi...?

Paralel Yapıya arsalar nasıl ve Kimler tarafından verildi..?

Belediyelere Paralel Yapının unsurları tarafından yerleştirilen Meclis üyeleri kendi aralarında Encümen kararlarıyla hangi yandaşlarına Arsaları Peşkeş Çekti...?

Abilere dokunulmazlığı hangi AK Partili siyasiler ayarladı..?

Eğitimciler Derneğinde hazırlanan Okul Müdür ve Müdür Yardımcıları Listesi, Erzurum AK Parti içinde kimler tarafından Milli Eğitim Listelerine dahil edildi...?

Hangi Paralel Okul idarecileri, Paralel yapı dershanelerine öğrenci yönlendirdi...?

Paralel Yapı ile mücadele edenler nasıl takibe maruz bırakıldı...?

Paralel Yapının ticari ataklarına kim kol kanat oldu...?

30 Mart Mahalli Seçimlerinde Belediyelere Meclis üyesi olarak yerleştirilen kişilerin Hangi Paralel Yapı mensuplarınca önerildiği ve Listelere yazılması için baskı yaptığı da merak konusu....

Bizim yaptığımız Paralel karşıtı yayınlar kimleri rahatsız etti? 

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ı ve İçişleri Bakanımız Sayın Efkan Ala´yı sevmemiz Kimleri rahatsız etti?

Hangi Meclis Üyeleri Paralel Yapı alehine haberler yaptığımız İçin Paralelci Emniyet Mensuplarıyla birlikte planlı bir şekilde bize kumpas düzenledi...?

AK Parti Erzurum İl Teşkilatı´nın Meydanlarda Kendini gösterme gayreti yerine İçerisine sızmış Paralel Yapı Mensuplarıyla bir an evvel mücadele içerisine girip bu Vatan Hainlerini Önce Vatana karşı sonrada Gelişen ve Büyüyen Türkiye´nin Gerçek Mimarı Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan´a karşı bağlılıklarını gösterme zamanı olduğunu belirtiriz. 



  • Cuma 18.4 ° / 6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı