G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Erzurumspor Süper Lig´de efsane logosuna kavuşuyor...

Erzurumspor Süper Lig´de efsane logosuna kavuşuyor...

B.B. Erzurumspor Onursal Başkanı Mehmet Sekmen, efsane logonun geri dönüşünün ilk sinyalini verdi...

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı ve B.B. Erzurumspor Onursal Başkanı Mehmet Sekmen, önümüzdeki yıl Süper Lig´de mücadele edecek olan B.B. Erzurumspor´un efsaneleşen eski logosunu kullanması için "yeşil ışık" yaktı. Mavi Beyazlı kulübün Süper Lig´e yükselmesinin hemen ardından taraftarlar ve spor kamuoyunda oluşan beklentiye olumlu cevap veren Başkan Sekmen, "Bizim isim veya logo takıntımız yok. Taraftar, halk neyi isterse onu yapmaya hazırız" dedi. 
 
Bugün Erzurum basınını iftarda ağırlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, hem şehirde yürütülen ve seçim sonrasında başlatılacak çalışmaları anlattı hem de B.B. Erzurumspor´un Süper Lig´e yükselmesiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Göreve geldiği Mart 2014´ten itibaren herkesin kendisine Erzurumspor´un durumunu ve kapatılan eski kulübün yöneticilerine gelen vergi-SSK icralarını sorduğunu hatırlatan Başkan Sekmen, "O günlerde halkımıza söz verdik. Dedik ki, "Erzurumspor´u Süper Lig´e çıkaracağız, borçları ödeyeceğiz." İlk olarak 200 kadar yöneticiye gelen vergi ve SSK borçlarını temizledik, insanlarımızı sıkıntıdan kurtardıkl. Sonra da doğru bir yapılanmayla üç yılda üç şampiyonluk elde ederek, 3. Lig´den Süper Lig´e çıktık. Bu aynı zamanda bir dünya rekoru oldu" dedi. 
 
"HALK İSTİYORSA LOGOYU HEMEN DEĞİŞTİRİRİZ"
 
B.B. Erzurumspor´u bundan sonra Süper lig´de kalıcı hale getirmeyi arzuladıklarını ve bu yönde adımlar attıklarını ifade eden Başkan Sekmen, gazetecilerden gelen, "Kamuoyunda kapatılan Erzurumspor´un logosunun B.B. Erzurumspor tarafından kullanılması yönünde bir beklenti, istek var. Bu isteğe bakışınız ne olur?" şeklindeki bir soruya, "Arkadaşlar, biz göreve geldiğimizde kulübün ismi Erzurum Büyükşehir Belediyespor idi. Ancak halktan yoğun bir şekilde ismin Erzurumspor olması yönünde taleple karşılaştık ve ilk genel kurulda ismini değiştik. Yani demem o ki, bizim ne isimle ne  logoyla ilgili bir takıntımız yoktur. Halkımız, taraftarlarımız eğer dediğiniz gibi bir istekte bulunuyorsa ve bu genel bir istekse hemen uygularız. Bunun için bir referandum bile yapabiliriz. Halkımıza internet sitelerimiz veya sosyal medya hesaplarımızdan sorar, çıkacak sonuca göre de adımımızı zevkle atarız" diye konuştu.
 
Erkhaber


  • Salı 2.2 ° / 0.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 2.4 ° / -1.4 ° Düzensiz orta kuvvetli karlı
  • Perşembe 1.2 ° / -4.6 ° Yoğun kar yağışlı