G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

ERZURUM`UN SİMGESİ HALİNE GELDİ

ERZURUM`UN SİMGESİ HALİNE GELDİ

ERZURUM`UN SİMGESİ HALİNE GELDİ

ERZURUM`UN SİMGESİ HALİNE GELDİ 

Kısa sürede Erzurum?un simgesine haline gelen dünyanın üçüncü en büyük atlama kulesi, Ocak ayı içerisinde test yarışlarına sahne olacak.

70 MİLYON LİRAYA MALOLDU

ŞİMDİYE kadar çifte minareleriyle anılan Erzurum, artık atlama kuleleriyle adından söz ettirmeye başladı. 70 milyon 300 milyon liraya mal olan sadece Erzurum`un değil, Türkiye`nin de gözbebeği ve gurur abidesi oldu. Çok kısa bir süre önce tamamlanarak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından teslim alınan atlama kuleleri, şimdilerde ise test müsabakalarına ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Test yarışlarının Ocak ayında yapılması planlanıyor.

ŞİMDİDEN İLGİ ODAĞI

ERZURUM?UN her noktasından görülen ve özellikle geceleri etrafına farklı renklerde ışık saçan atlama kuleleri, Avrupa`nın birinci, dünyanın ise üçüncü en büyük kuleleri olarak tüm dünyanın şimdiden ilgisini çekmeyi başardı. Oyunlar sonrasında atlama kulelerini kullanmak isteyen bir çok ülke, şimdiden müracaatlara başladı. Atlama kuleleri, sporcular kadar, Erzurum?a gelecek turistlere de hizmet edecek. Turistler, kuleleri ücret karşılığında gezebilecek.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 22.3 ° / 10 ° Güneşli
  • Salı 21 ° / 9.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı