G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

ESKİ BAŞKAN MÜTEAHHİTLİĞE Mİ SOYUNDU?

ESKİ BAŞKAN MÜTEAHHİTLİĞE Mİ SOYUNDU?

ERZURUM´DA HERKES SON GÜNLERDE ESKİ BİR BELEDİYE BAŞKANI VE YARDIMCISININ BİR İNŞAAT FİRMASINA 20 MİLYON YANİ ESKİ PARAYLA 20 TRİLYON SERMAYE VEREREK ORTAK OLDUĞUNU KONUŞUYOR?

 

 

Erzurum´da son günlerde Eski bir belediye başkanı ve yardımcısının son yıllarda konkordato ilan ettiği söylenilen bir inşaat firmasına 20 Milyon yani eski parayla 20 Trilyon semaye vererek ortak olduklarını konuşuyor. 

Son yıllarda inşaat sektöründe yaşanan ciddi hareketlilik sonucunda yüksek rantı gören, sağdan soldan borç harç müteahhitliğe soyunabilecek kim varsa müteahhit olmaya niyetlendi. Anlayacağımız Erzurum´da son yıllarda herkes kendi çapında müteahhit oldu; terzisi, bakkalı, manavı, toprak sahibi, toprak sahibinin damadı vs.vs. vs?Bu saydıklarımıza bi de Eski Belediye Başkan ve yardımcısı eklenmiş oldu. 

Kamuoyunda son günlerde sıkça dillendirilen ve dilden dile dolaşan bu ortaklığın Ticaret kanununa göre; Eski Bir Belediye Başkanı ve yardımcısının bir firmaya ya da şirkete ortak olmalarının sakıncalı bir durum olmadığı belirtilse de vatandaşlar Eski bir Belediye Başkan ve yardımcısının bu parayı nereden kazandıkları tüm şehrin merak konusu haline geldi.

 



  • Salı 2.2 ° / 0.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 2.4 ° / -1.4 ° Düzensiz orta kuvvetli karlı
  • Perşembe 1.2 ° / -4.6 ° Yoğun kar yağışlı