G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

EVİ YANAN VATANDAŞIN İMDADINA AZİZİYE BELEDİYESİ YETİŞTİ

EVİ YANAN VATANDAŞIN İMDADINA AZİZİYE BELEDİYESİ YETİŞTİ

EVİ YANAN VATANDAŞIN İMDADINA AZİZİYE BELEDİYESİ YETİŞTİ

EVİ YANAN VATANDAŞIN İMDADINA AZİZİYE BELEDİYESİ YETİŞTİ 

Geçtiğimiz hafta 200 Evler Mahallesi?nde evi yanan vatandaşın imdadına Aziziye Belediyesi yetişti. Belediye talihsiz vatandaşın evini tadilata aldı.

 

Aziziye Belediyesi, evi yanan vatandaşın imdadına yetişti. İlçenin 200 Evler Mahallesi?nde ikamet eden iki çocuk babası Bahadır Şenbakır?a ait evde geçtiğimiz hafta yangın çıktı. 
Çıkan yangında maddi hasar meydana geldi. Uzun süredir işsiz olan ve yaklaşık bir ay önce özel bir markette işe başlayan Bahadır Şenbakır?ın yanan evi Aziziye Belediyesi tarafından onarıma alındı.
Evin hasar gören duvarlarını bakıma alarak boyayan belediye, pencereleri değiştirip, elektrik tesisatını yeniledi.Yangınzede aileyi Belediye Meclis Üyesi Yaşar Tariktaroğlu ve 200 Evler Mahallesi Muhtarı Nuri Rızaoğlu ile birlikte ziyaret eden Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, belediye olarak evin bakım ve onarımını yaptıklarını ifade ederek, ailenin eşya ihtiyacının da karşılanacağını söyledi.
Evin bakım ve onarımının tamamlanmasıyla Şenbakır ailesinin çocuklarıyla birlikte sıcak bir yuvaya kavuşacaklarının altını çizen Başkan Cengiz, ?Bizim yaptığımız çalışma her şeyden önce insanlık görevidir.? dedi.
İlçe sınırları içerisinde gerçekten mağdur durumda olan her vatandaşa ulaşmayı görev kabul ettiklerini dile getiren Başkan Cengiz, ?Bahadır kardeşimizin talihsiz bir kaza sonrası evinde yangın çıkmış ve maddi hasar meydana gelmişti. Belediye olarak yaptığımız çalışma neticesinde evin ihtiyaçlarını belirledik ve çalışmalara başladık. 
Kısa bir sürede onarım tamamlandığında mağdur olan aileye sıcak bir yuva hediye etmiş olacağız. Ayrıca evin eşya ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında da üzerimize düşeni yapacağız.? ifadelerini kullandı.
200 Evler Mahallesi Muhtarı Nuri Rızaoğlu ise, devletin şefkat elinin mağdur bir vatandaşa uzanmasının memnuniyet verici olduğunu ifade etti.

 

 



Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 22.3 ° / 10 ° Güneşli
  • Salı 21 ° / 9.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı