G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

FARUK TERZİOĞLU ÖNE ÇIKIYOR

FARUK TERZİOĞLU ÖNE ÇIKIYOR

AV. FARUK TERZİOĞLU TEKLİFE SICAK BAKARSA MERAL AKŞENER´İN ERZURUM İL BAŞKANI OLMA OLASILIĞI YÜKSEK GÖZÜYLE BAKILIYOR

 

 

Meral Akşener liderliğinde yeni parti kurma çalışmaları tüm Türkiye´de devam ederken; Erzurum´da, Eski Baro Başkanı Avukat Faruk Terzioğlu ismi il başkanlığı için öne çıktığı bilgileri elimize ulaştı.

25 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek toplantıyla partinin ismi, logosu ve kurucular kurulu Meral Akşener tarafından Türkiye kamuoyuna tanıtılacak. "Birlik Olma Zamanı Türkiyem" sloganıyla çalışmalarını sürdüren yeni oluşumun heyecanı tüm illerde olduğu gibi Erzurum´da da kendisini göstermekte.

Şehrimizde bir süredir gizli bir ekip tarafından kamuoyu çalışmaları yapıldığı, Erzurum Merkez siyasette sözü sayılır kişilerle görüşüldüğü, yapılan gizli çalışmalar neticesinde Av. Faruk Terzioğlu´nun halk nezdinde daha çok talep gördüğü ve İl Başkanlığı için Eski Baro Başkanı Avukat Faruk Terzioğlu hakkında teşkilatların oluşturulmasından sorumlu komisyon tarafından da sıcak bakıldığı gelen bilgiler arasında.

Henüz Meral Akşener ve Teşkilatların oluşturulmasından sorumlu kişiler tarafından Av. Faruk Terzioğlu´na bir teklifin götürülmediği öğrenilirken, önümüzdeki günlerde bu teklifin Faruk Terzioğlu´na götürüleceği ve Av. Faruk Terzioğlu´nun bu teklife sıcak bakması sonucu görüşmenin gerçekleşmesi bekleniyor

Bu arada yeni oluşumda farklı siyasi görüşlere mensup daha önce Erzurum siyasetinde yer almamış dalında uzman birçok isim için de Genel Merkez tarafından önümüzdeki günlerde olası Av. Faruk Terzioğlu Başkanlığındaki çatı altında siyaset sahnesine gireceği kamuoyunda dillendirilmekte. Neresinden bakılırsa bakılsın Meral Akşener liderliğindeki yeni oluşum hem Türkiye´de hemde Erzurum´da siyaset taşlarını yerinden oynatacak gibi duruyor.



Anahtar Kelimeler: FARUK TERZİOĞLU ÇIKIYOR
  • Cuma 18.4 ° / 6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı