G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Feci Kazada 1 Ölü 19 Öğrenci Yaralı

Feci Kazada 1 Ölü 19 Öğrenci Yaralı

Feci Kazada 1 Ölü 19 Öğrenci Yaralı

FECİ KAZADA 1 ÖLÜ 19 ÖĞRENCİ YARALI 

Erzurum'da ilköğretim okulu öğrencilerini taşıyan midibüsün kayarak yan yatması sonucu 1 öğrenci hayatını kaybederken, 19 öğrenci yaralandı.  

Edinilen bilgiye göre, bugün saat 20. 00 sıralarında Erzurum-Çat Karayolu üzerinde meydana geldi. Cizre İsmail Ebuliz İlköğretim Okulu bayan voleybolcularını taşıyan İslam Neyman idaresindeki 73 DK 084 plakalı Cizre Belediyesine ait midibüs, buzlu zeminde kayarak yan yattı.

 Kaza yapan midibüse, daha sonra arkadan gelip duramayan bir kamyonet çarptı. Kazada 13 yaşındaki Melek Aktaş isimli öğrenci olay yerinde hayatını kaybederken, 19 kişi yaralandı. Midibüs içerisinde sıkışarak ağır yaralanan bazı  öğrenciler de Sivil Savunma Arama Kurtarma ekiplerinin yardımıyla çıkarıldı. Yaralılar ambulanslarla Erzurum'da ki hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan 6'sının hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.  

Öte yandan, Erzurum Vali Yardımcısı Naci Aktaş ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintımar, hastanede yaralıları ziyaret etti. Öğrencilerin yarın Erzurum'da düzenlenecek olan Gruplar arası Voleybol Müsabakaları için Cizre'den geldikleri öğrenildi.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 13.1 ° / 7.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 12.7 ° / 4.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 11.2 ° / 4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı