MAK Danışmanlık son seçim anket sonuçlarını açıkladı!
Koalisyon görüşmeleri devam ederken Anket şirketlerinden de olası erken seçim olursa nasıl bir tablo ile karşı karşıya kalırız sorusunun cevabını arıyor. MAK Danışmanlık´ın yaptığı son anketinde AK PARTİ´nin % 44.7, CHP´nin % 25.3, MHP % 15.6, HDP % 10.7 olduğu görüldü.
Aydemir, Din Görevlilerini Ziyaret Etti
Aydemir, "camileri imam hatipsiz, minareleri ezansız bırakmak isteyen, kıblesini şaşırmışlara ne halk izin verir, ne hak ruhsat verir.” dedi.
Aydemir: 7 Haziran Tarihi Sınavdır
Aydemir, 7 Haziranda inanç istismarcılarına, 28 şubatçılara bu halk, Ne Senden rükü, ne benden kıyam, Selamün aleyküm aleyküm selam diyecek bir kez daha. Kaydını düştü.
Aydemir Yüzümüz Ak Gönlümüz Ak
AK Parti Milletvekili adayı İbrahim Aydemir, Biz hiçbir iktidara nasip olmayan bir heyecan, bir şevkle, bir gururla, hizmet ve yatırımlarla halkımızın huzuruna çıkıyoruz. Şükürler olsun, yüzümüz ak, gönlümüz ak. dedi.
.Adnan Yılmaz Seçim çalışmalarını ilçelerde sürdürüyor
AK Parti Erzurum Milletvekili ve Milletvekili adayı Adnan Yılmaz, seçim gezilerinde büyük ilgi görüyor. Pazaryolu, İspir, Aşkale, Çat, Tekman, Hınıs, Karaçoban ve Karayazı ilçe ve köylerinde gezilerini sürdüren Yılmaz, seçmenlerin ilgi odağı oldu.