Tarih: 09.09.2016 14:58

FETÖ elebaşı Gülen: Pişman değilim .

Facebook Twitter Linked-in

15 Temmuz darbe girişiminin mimarı, FETÖ´nün elebaşı Fetullah Gülen, örgütün faaliyetleri için ´pişman değilim´ ifadelerini kullanırken, ABD Başkanı Obama´ya da Cumhurbaşkanı Erdoğan´ı durdurması için çağrıda bulundu!

 

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, ABD Başkanı Obama´ya Cumhurbaşkanı Erdoğan´ı durdurması için çağrıda bulundu. Teröristbaşı, "Erdoğan´ı kimsenin durduramadığını" belirterek, Obama ve diğer ülkelerin liderlerinden "Bu gidişatı durdurmalarını" istedi.

 

15 Temmuz darbe girişiminin mimarı, terör örgütü FETÖ´nün elebaşı Fetullah Gülen, örgütün faaliyetleri için, "Bu bağımsız olmanın bedeli olarak tanımlanabilir. Ben pişman değilim" dedi.

 

KÜSTAH ÇAĞRI

ABD haber sitesi Politico´nun sorularını yanıtlayan Gülen, "Dünya liderleri etkili bir tutum geliştirmezse Türkiye´de cumhurbaşkanını durduracak bir iç dinamik yok" dedi.

 

NE KENDİSİ NE DE DOSTLARI PİŞMAN!

2011 yılından sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın karşısında tutum sergilediğini söyleyen FETÖ elebaşı, "Bu bağımsız olmanın bedeli olarak tanımlanabilir. Ben pişman değilim, dostlarımın da pişman olduğunu sanmıyorum" dedi.

 

OBAMA´YA YALVARDI

Teröristbaşı Gülen, ABD Başkanı Obama´dan da, "Türkiye´yi doğru yönlendirmeyi" beklediğini söyledi.

kAYNAK:Ahaber




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
4745585657