G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

FUAT YILMAZ´DA MAL VARLIĞINI AÇIKLADI

FUAT YILMAZ´DA MAL VARLIĞINI AÇIKLADI

ERZURUM´DAKİ GAZETECİLER KAMUOYU´NA KARŞI SORUMLULUK SAHİBİ OLDUKLARINA İNANAN GAZETECİLER ELDE ETTİKLERİ MAL VARLIKLARININ KAYNAKLARINI KAMUOYUYLA PAYLAŞMAYA DEVAM EDİYOR

 

 

Erzurum´un en çok takip edilen ve izlenen yorum programı Haftaya Bakış´ta bu hafta, Erzurum´da son 10 yıl içerisinde Gazetecilik Mesleğini yapan kişilerin mal varlıklarını açıklama çağrımıza Erzurum´daki alnı ak, tüyü bitmemiş yetim hakkına el uzamadan çoluk çocuğunun helal rızkı için gece gündüz demeden çalışarak para kazanan yürekli gazetecileri kamuoyuna karşı duydukları saygı ve hassasiyetlerini yerine getirmek için bugüne kadar elde ettikleri mal, mülk, araba ve paralarının kaynaklarını kamuoyuyla paylaşmaya devam ediyorlar.

15 Temmuz Gecesi yapılan Hain Darbe girişimi sonrası Ülkemizin birçok Kamu kurum ve kuruluşlarında görevden almalar ve tutuklamalar devam ederken, FETÖ Terör Örgütü´nün her alanda İmamları ve adamları varken Erzurum Basınında hiçbir kıpırdamanın olmaması dikkatleri Erzurum´daki Gazetecilerin üzerine çekti. Her alanda yapılanan FETÖ Terör Örgütü Nasıl Olur´da Basın Camiasında bir yapılanmaya gitmez diyen vatandaşların bu sessiz çığlığını Ülkemize, Vatanımıza, Bayrağımıza, Milletimize ve Cumhurbaşkanımıza olan bağlılığımızdan dolayı dile getirdik ve Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığını kamu yararına göreve davet ettik.

Önceki gün ERKHABER Genel Yayın Müdürü Orkun Çizmeli, Kanal 25 Televizyonu Haber Müdürü Naci Ergen, Duayen Gazeteci Öztürk Akkök, ERKHABER Genel Yayın Koordinatörü Sinan Özçaylak, Erzurumajans Genel Yayın Yönetmeni Orhan Bozkurt ve Gazeteci Yazar Selman Soğukpınar´dan sonra bugün de Birikim Medya AŞ. Genel Yayın Koordinatörü Fuat Yılmaz Kamuoyuyla mal varlığını paylaştı:

İŞTE FUAT YILMAZ´IN O PAYLAŞIMI:

FUAT YILMAZ: Haftaya Bakış programın da Yapımcı ve sunucu arkadaşlarımız Ender Yüncü ve Cem Atmaca´nın bu çağrısını kamu yararına çok isabetli ve şeffaflık adına önemsiyor ve destekliyorum. Kamuoyuna karşı sorumluluk taşıdığım bilinciyle mal varlığımı bende tüm kamuoyuyla paylaşıyorum. Ben Fuat Yılmaz 200 Yılından beri Birikim Medya AŞ. Bünyesinde yayın yapan 88.0 frekanslı Yıldız FM´in sahibiyim. Halen 1972 yılında doğduğum baba evinde yaşamaktayım. 2004 Model Volkswagen Caddy Marka bir aracım var. Kendimi çok zengin hissediyorum. Çünkü Ben Ay-Yıldızlı Bayrağa aşık, O Bayrak altında benimle aynı duygu ve düşüncelere sahip yüzlerce dostum olduğunu biliyorum. Bu zenginlikte bana yetiyor. Dedi.

Önümüzdeki günlerde birçok Gazeteci arkadaşımızın da bu çağrımıza cevap vereceklerine inanıyoruz. Ayrıca Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı´nın da bu çağrımızdan sonra Erzurum´da Son 10 yıl içerisinde Gazetecilik yapan herkesi mercek altına alması, para kaynakları ve pasaportlarının incelenmesi için harekete geçmesi bekleniyor. 



  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 16.3 ° / 4 ° Güneşli