G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

GÖKHAN ARSLAN "ADAY DEĞİLİM"

GÖKHAN ARSLAN

25. ve 26. Dönem milletvekilliği için MHP´den Aday olan Gökhan Arslan 24 Haziranda gerçekleştirilecek olan Erken Seçimlerde aday adayı olmayacağını duyurdu.

Çok kıymetli hanımefendiler, beyefendiler, 25. ve 26. Dönem MHP Erzurum Milletvekili Adayı olarak Genelde Türkiye, Yerelde ise Erzurum siyasi hayatına Vekil sıralamasının önemli olmadığını Genel merkezin takdiri ile listenin neresinde olursanız olun birinci sıradaymış gibi heyecan ve şevkle çalışılması gerektiğine ve siyasette maalesef kaybettiğimiz güler yüzün, saygı ve nezaketin geri gelmesine yönelik hepinizin malümu olan güzel bir çalışma yürütmüştük.

24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde ise devam eden yoğun akademik çalışmalarım nedeniyle adaylığımın söz konusu olmadığını, ancak teşkilatçı ruhumdan ve ülkücülüğümden taviz vermemek şartıyla çalışmalarımı devam ettireceğimi sizlere ve bu vesileyle kamuoyuna saygılarımla bildiririm.

Erken seçim kararının alındığı andan bu zamana kadar arayan, sosyal medya üzerinden paylaşımlar yapan, dilekleriyle samimi dualarıyla gönül meclislerinden T.B.M.M´sine tayin olmamı isteyen çok kıymetli sevenlerime, yerel basınımızın güzide temsilcilerinin şahsımla ilgili yorumlarına ve özellikle Ülkücü Hareketin genç bozkurtlarına sonsuz teşekkür ederim.

Gerçekleşecek olan seçimlerde Partimin sonuna kadar emrinde olacağımı bildirerek ortaya çıkacak sonucun Türkiyemize, Erzurumumuza, hayırlar getirmesini Yüce Rabbimden niyaz ederim.

Bu manada büyük bir heyecan içerisinde olan aday adaylarına ve devamında resmi adaylara kazasız, belasız bir seçim kampanyası yürütmelerini temenni ederim.

Bu duygu ve düşüncelerimden zerre kadar sapmamak kaydıyla gelecek seçimlerde Cenab-ı Allah´ın takdiri ile belkide aday olarak sizlerle muhabbetimize kaldığımız yerden devam ederiz inşallah...

Saygılarımla.

Dr. Gökhan ARSLAN
25-26. Dönem MHP Erzurum Milletvekili Adayı



Anahtar Kelimeler: GÖKHAN ARSLAN ADAY DEĞİLİM
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli