G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

GÜNEŞ İLKÖĞRETİM OKULU 3 MADALYA ALDI

GÜNEŞ İLKÖĞRETİM OKULU 3 MADALYA ALDI

GÜNEŞ İLKÖĞRETİM OKULU 3 MADALYA ALDI

GÜNEŞ İLKÖĞRETİM OKULU 3 MADALYA ALDI 

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen kayak yarışmasında Özel Güneş İlköğretim Okulu öğrencileri 3 madalya aldılar.

2011 kış oyunları ile ilgili değişik kulvarlarda yarışmalar yapılmaya devam ediyor.
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen kayak yarışmasında Özel Güneş İlköğretim Okulu öğrencileri 3 madalya aldılar. 7. Sınıf öğrencisi Ece Sude ŞAM Erzurum 1.si , 6. Sınıf öğrencisi Bengü Yıldırım Erzurum 2.si , 8. Sınıf öğrencisi Zeki Efendioğlu Erzurum 3.sü oldular.Ayrıca kış oyunları tenis turnuvası küçük erkeklererzurum 1.si , Özel Güneş İlköğretim Okulu 8. Sınıf öğrencisi Ali Yekta İpekten oldu. Yine teniste 1.sınıf öğrencisi Efe Lütfü Kasil (7 yaşında ) Erzurum 3.sü oldu.
Özel Güneş İlköğretim Okulu eğitim koordinatörü Kemal TUNÇ duygularını "Öğrencilerimiz ile gurur duyuyorum. 2010 8. Sınıf SBS de hem ham puanda , hemde sınıf puanında okul ortalamalarına göre Erzurum 1.si olduklarını , bu başarının SBS derslerine çok iyi çalışmanın yanında sosyal , sportif  ve kültürel çalışmalara verilen önemden kaynaklandığını , asıl eğitimin hem ders başarılarından hem sosyal aktivitelerden geçtiğini" sözleri ile paylaştı.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 22.3 ° / 10 ° Güneşli
  • Salı 21 ° / 9.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı