G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

HALK İBRAHİM AYDEMİR´İ SEVİYOR

HALK İBRAHİM AYDEMİR´İ SEVİYOR

Türkiye seçimlere odaklanmışken AK Parti´nin sıralaması merak ediliyor.

 

 
Türkiye seçimlere odaklanmışken AK Parti´nin Erzurum sıralaması merak ediliyor.
 
Halkın sorunlarını TBMM´de dile getiren İbrahim Aydemir ise yine favori. Erzurumlular´ın bir telefon kadar uzağında olan İbrahim Aydemir´in yine Listenin üst sıralarındaki yerini koruyacağına kesin gözü ile bakılıyor.

Seçimlerin erkene alınması partilerin aday belirleme sürecini de hızlandırdı. Genelde temayül yoklamasıyla adaylarını belirleyeren AK Parti, bu sefer zaman kıtlığı nedeniyle adaylarını seçim bölgesinde halkı tarafından sevilen ve istenilen kişilerden oluşan bir liste hazırlayacağı bekleniyor. 

AK Parti´de pek çok isim adaylık için beklerken, AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir´in tüm ilçelerde vatandaşlar tarafından sevilen ve istenilen isim olarak öne çıkması İbrahim Aydemir´in önümüzdeki günlerde açıklanacak olan listelerde üst sıralarda yer alacağı biliniyor.

Şehirde hatırı sayılır ve sevilen bir ismi olan Aydemir´in özellikle milletvekili olduktan sonra sürekli halkın arasında olması, doğan bebeğe beşik, ölen vatandaşa tabut gibi canı gönülden sahip çıkması vatandaşlar tarafından yıllardır aradığımız milletvekili profili olarak konuşuluyor. İbrahim Aydemir´in özellikle Milliyetçi Hareket Partisi seçmeni tarafından da sevilen ve istenilen ortak Milletvekili konumunda olması Ülkücü camia da O bizim vekilimiz olarak kabul görülmesi İbrahim Aydemir´in diğer vekillere göre daha büyük sorumluluk altında olmasına rağmen her kesime ve her vatandaşa eşit tutum ve davranışları Erzurumlular tarafından takdir ile karşılanıyor. 

Ekonomik konularda da çarşı pazarın nabzını tutan Aydemir´in TBMM´de her seferinde bu sorunları yüksek sesle dillendirmesi Erzurumlular tarafından takdir ediliyor.



  • Cuma 18.4 ° / 6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı