G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Hayırsever İş İnsanı Hayrettin Özdemir Belediye Başkan aday adayı oldu

Hayırsever İş İnsanı Hayrettin Özdemir Belediye Başkan aday adayı oldu

Rabbim gönlümüzde olanı hakkımızda hayır etsin...

Hayırsever İş İnsanı Hayrettin Özdemir Belediye Başkan aday adayı oldu

 

İş İnsanı Hayrettin Özdemir, AK Parti’den Horasan Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıkladı.
AK Parti’nin kuruluşundan günümüze bakıldığında 2 dönem Horasan İlçe Yönetim Kurulu Üyeliğinin yanı sıra, partisinin çeşitli kademelerinde görev alan Hayrettin Özdemir, mesleki yaşamında ki bilgi birikim ve tecrübelerini belediyecilik alanına da yansıtacağını söyledi.
Binlerce yıllık tarihiyle ve kültürüyle yaşayan ve yaşatan Kadim Şehir Horasan’a AK Parti çatısı altında hizmet etmenin önemine vurgu yapan Horasan’ın sevilen aile mensuplarından Hayrettin Özdemir, ‘’Aile büyüklerimiz, dostlarımız, İlçemizin saygıdeğer kanaat önderleri,  Birlikte yol yürümekten şeref duyduğum dava ve yol arkadaşlarım, kadirşinas hemşehrilerimle yapmış olduğum istişareler neticesinde, Türkiye Yüzyılında, Mart 2024 mahalli idareler ve Yerel seçimlerinde AK PARTİ'den Horasan Belediye Başkanı Aday Adayı olma kararı almış bulunmaktayız. Ak parti teşkilatlarının yetkili kurullarınca bu kutlu yürüyüş görevi şahsıma tevdi edildiği takdirde AK davanın bayrağını en yükseklere çıkarabileceğime olan güvenim tamdır. Kadim şehrimize partim görev verirse Kültür, Sanat, Ekonomi, Tarım ve Hayvancılık gibi tüm alanlarda daha çok hizmet yapma maksadıyla çalışarak ve üreterek Horasanımıza hizmet etmek istiyorum.  Rabbim mahcup etmesin. Aziz hemşehrilerimin dua ve desteklerini bekler, selam saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Rabbim gönlümüzde olanı hakkımızda hayır etsin.'' 

Hayrettin Özdemir Kimdir ?

11.01.1969 yılında Horasan’da dünyaya geldi. İlköğrenimini ve Ortaöğrenimini Horasan Kurtuluş ilköğretim ve Ortaokulu’nda tamamladı. Gençlik çağlarından bugüne Turizm işletmeciliği yapan Özdemir, yaklaşık 30 yıldır ticaretle uğraşıyor. Siyasete AK Parti’de başladı. 2 Dönem AK Parti Horasan İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı. Evli 6 çocuk babası.

 



  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı