G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Hendekçi Feto´nun şifresi çözüldü saldırdı!

Hendekçi Feto´nun şifresi çözüldü saldırdı!

Güvenlik güçleri, Sur´da eli kanlı teröristlerle gece gündüz demeden mücadele ediyor. Bölgeden günaşırı şehit haberi gelirken Gülen´in ?Sur´da bir gedik açtık? göndermesi gündeme bomba gibi düştü.

Pensilvanya´daki malikanesinden Türkiye´deki örgüt üyelerine haftalık yayınladığı videolar üzerinden talimatlar gönderen FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, son mesajıyla kan dondurdu. Güvenlik güçlerinin PKK´lı teröristlere yönelik operasyonlar düzenlediği Diyarbakır´ın Sur ilçesine atıfta bulunan FETÖ elebaşı, ?Sur´da bir gedik açtık. Zafer yakındır? sözleriyle hainlere arka çıktı. FETÖ´nün skandal göndermesinin deşifre olan mesajı büyük tepki topladı. Alelacele harekete geçen FETÖ´cü medya saldırıya geçti, montajlı görüntülerle kendilerini savunmak için çırpındı. Ancak ?Sur´da gedik açtık´ mesajı vaaz adı altında örgüt militanlarına gönderilen ilk şifreli mesaj değil.

gunes-hendek

Talimatı ABD´den verdi
Elebaşı Gülen´in örgüt üyelerine şifreli mesajlar göndermeye başladığı, ilk kez tahşiye kumpası öncesi yayınlanan sözde vaaz videosunda ortaya çıktı. Gülen 6 Nisan 2009´da yayınladığı videoda ?Tahşiye diye bir şey icat edebilirler, ellerine silahlar verebilirler? ifadelerini kullandı. Bu mesajın ardından FETÖ´cü medya tahşiyecileri gündeme getirdi, Paralel polisler harekete geçerek sahte deliller üretti ve 51 kişiyi hapse attı.

Kamikaze dalışı istedi
19 Nisan 2015´te örgüt üyeleri için video çeken Gülen ?Birileri Medrese-i Yusufiye´de yaşar. Sen onları en kısa zamanda salıver Allah´ım? diyerek yargıdaki Paralellere şifreli talimat gönderdi. Bu hakimler de da deşifre olma pahasına yetkileri olmadığını bile bile aralarında Hidayet Karaca, Yurt Atayün ve Ali Fuat Yılmazer´in de bulunduğu 75 Paralel tutukluyu tahliye etmeye kalkıştı. Yargı darbesi son anda önlendi.

Ekmel´i diline doladı
Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi Erdoğan´ı engellemek isteyen Gülen, sahneye çıktı. 10 Ağustos 2014´teki seçimden 6 gün önce video yayınlayan Gülen, 5 saniye içinde tam 6 kere ?Ekmel´ adını geçirdi. Fetullahçı terör örgütünün üyelerine açık açık CHP ve MHP´nin çatı adayı olan ?Ekmeleddin İhsanoğlu´na oy verin? talimatı gönderdi.

Türkiye´den firar edin
FETÖ´cülere yönelik operasyonlar tüm hızıyla sürdüğü sırada Gülen yeni bir video ile örgüt üyelerinin karşısına çıktı. Gülen, 20 Aralık 2015´te yayınlanan videoda ?Bir yerde Nemrutlar üzerinize geldiği zaman oradan çıkıp gidebilirsiniz; Hazreti İbrahim´in yoludur bu.? sözleriyle ?kaçın´ talimatını verdi. Yüzlerce FETÖ üyesi o andan itibaren malı mülkü satıp yurt dışına kaçmaya başladı.

Rüyadan ihanet çıktı
1128 akademisyenin altına imza attığı ihanet bildirgesinden bir gün önce Gülen´in 1 numaralı adamı Osman Şimşek ilginç bir rüya gördü. Rüyayı yorumlayan Gülen ise bölge halkının sesi olmalıyız diye üstü kapalı çağrı yaptı. Sonrasında da bütün örgüt üyeleri terör örgütü PKK´nın söylemlerini diline doladı.

(GÜNEŞ)



  • Cuma 18.4 ° / 6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı