G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

HEYECANLANDIRAN DEĞERLENDİRME

HEYECANLANDIRAN DEĞERLENDİRME

HEYECANLANDIRAN DEĞERLENDİRME

HEYECANLANDIRAN DEĞERLENDİRME

 FISU Denetleme Komitesi, üç günlük incelemelerinin ardından basının karşısına geçti ve ?2011?in mirasını iyi kullanırsanız, olimpiyat çok yakın? yorumunu yaptı.

Heyecanlandıran değerlendirme

YİRMİBEŞİNCİ Dünya Üniversitelerarası Kış Oyunları Delegasyon Başkanları toplantısı için Erzurum?da 3 gün boyunca incelemelerde bulunan FISU Denetleme Komitesi, basınla biraraya gelerek, geleceğe yönelik heyecan veren açıklamalarda bulundu. FISU Teknik Komie Başkan Yardımcısı Robert Philip, ?Erzurum, kış oyunlarından sonra, kış olimpiyatlarını da rahatlıkla yapabileceğini gösterdi. Yeter ki, 2011?in mirasını korumayı becerin? diye konuştu.

Erzurum?un geleceği parlak

BUGÜNE kadar denetim maksadıyla 4 kez Erzurum?a geldiğine dikkat çeken FISU Denetleme Komitesi (CSU) Başkanı Kairis Ulp, Erzurum`un 25. Dünya Üniversitelerarası Kış Oyunlarına hazır göründüğünü vurguladı. FISU Genel Sekreteri Eric Santrond, kentin çok yakın gelecekte çok daha büyük organizasyonlara imza atacağını iddia ederek, ?Gördüklerimden etkilendiğimi rahatlıkla söyleyebilirim. Erzurum herşeyiyle hazır durumda? dedi.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 17.2 ° / 9.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 16.3 ° / 8.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 13.1 ° / 7.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu