G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

HİKMET KOÇAK´IN HATALARINI ERZURUM ÖDÜYOR

HİKMET KOÇAK´IN HATALARINI ERZURUM ÖDÜYOR

Atatürk Üniversitesi, Eski Rektör Hikmet Koçak´ın kadro şişirmeleri nedeniyle zor günlere gebe. Hemen hemen şehirde herkese evet diyen KOÇAK´ın fazladan aldığı elemanlar nedeniyle Üniversite hareket edemez hale geldi.

 

 

Geçtiğimiz 8 yıllı adeta başarısızlıklar manifestosu ile geçiren Hikmet Koçak´ın yanlış hamleleri yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı.

Atatürk Üniversitesini adeta akraba-i taalukat Üniversitesi haline getiren Hikmet Koçak, Oğlu, Kızı, Damadı, Damadının akrabaları ve üçüncü dereceden akrabalarından tutun da köprüden geçerken sırt sırta dokunduğu herkesi Üniversite de bir yerde istihdam etmeyi başarmış.

Bunlar yetmezmiş gibi Atatürk Üniversitesi bünyesinde yer alan yüzlerce kantin, misafirhane, yurt, kafe vb. işletmeleri yakın eş, dost ve ahbaplarına ve bu eş, dost ve ahbaplarının yakınlarına yanlı olarak verdiği söylenilen Hikmet Koçak,  Atatürk Üniversitesini "Tekeri Patlayan Kamyona Çevirmesi" Nedeniyle hala eleştiriliyor.

Kişiye özel kadrolaşmalar yanı sıra, akademik başarının da çok alt seviyelerde olduğu geçen 8 yılın ise nasıl restore edileceği bilinmiyor.

- İsteyene Kadro, - İsteyene Cafe, - İsteyene Makam, - isteyene İş, - İsteyene Kantin, - İsteyene Yurt, - İsteyene Misafirhane gibi pek çok isteğe hemen ?EVET? diyerek adeta Üniversiteyi şirkete çeviren Hikmet Koçak´ın bu keyfi tutum ve davranışlarının bedelini koca üniversite ve şehrin ödeyeceği vurgulanıyor.



  • Perşembe 0.1 ° / -10.1 ° false
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false