G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

HOD HAZIRLIKLARI HIZLA SÜRÜYOR

HOD HAZIRLIKLARI HIZLA SÜRÜYOR

HOD HAZIRLIKLARI HIZLA SÜRÜYOR

HOD HAZIRLIKLARI HIZLA SÜRÜYOR

 Eylül ayı içerisinde Erzurum?da düzenlenecek Head Of Delegation (HOD) toplantısı öncesinde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Eylül ayı içerisinde gerçekleştirilecek Head Of Delegation (HOD) toplantısı öncesinde yürütülen çalışmaların son durumuyla ilgili 2011 Genel Koordinatörlüğü Erzurum ofisinde bir bilgilendirme toplantısı düzenlendi. 2011 Kış Oyunları Genel Sekreteri Yeşim Müderrisoğlu başkanlığında bir araya gelen organizasyonun komite başkanları, yürütülen çalışmalarda alınan mesafe konusunda karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. Genel Sekreter Müderrisoğlu, hazırlıkların tamamlanması adına düzenlenen toplantıların

 önemli olduğunu ifade ederek, ?HOD öncesi komite başkanlarıyla çok sık bir araya geleceğiz. Bu toplantılar, çalışmaların son durumunu görmemiz ve varsa eksiklikleri tespit etmemiz için önemli? dedi.

RUSYA?DAN YOĞUN BAŞVURU

Akreditasyon Komite Başkanı Neşe Özdemir ise toplantıda yaptığı sunumda, 2011 Erzurum Kış Oyunlarına 52 ülkenin katılacağını ve en çok sporcu başvurusunun ise Rusya?dan yapıldığını söyledi. 
Organizasyon öncesi akreditasyon konusunda sıkıntı yaşanmaması için tüm önlemlerin alındığını ifade eden Özdemir, ?Bugüne kadar 52 ülke oyunlara katılmak için geri dönüş yaptı. Bu ülkeler arasında en çok sporcu başvurusu yapan ülke 259 sporcuyla Rusya oldu. Rusya?yı 183 sporcu ile Çin izliyor? dedi.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 16.3 ° / 8.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 13.1 ° / 7.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 12.7 ° / 4.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu