G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

HORASAN TAŞKESENLİOĞLU´NU BAĞRINA BASTI

HORASAN TAŞKESENLİOĞLU´NU BAĞRINA BASTI

Zehra Taşkesenlioğlu, Horasan ve Köylerinde

AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, Horasan İlçesi ve köylerinde seçim çalışmalarını sürdürdü. Pirhasan Köyü´nde100 yaşında ki Nigar Nine´yi ziyaret eden Taşkesenlioğlu, Kepenek Mahallesinde kütüphane ve mahalle konağı yapımı için devreye girdi.

Beraberinde Horasan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın ile birlikte ilçede seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, Kırık, Gündeğer, Pınarlı, Kepenek, Pirhasan ve Adnan Menderes Mahallelerini ziyaret etti.

Kepenek Mahallesi sırasında vatandaşlar Zehra Taşkesenlioğlu´ndan köyün malı olan eski bir binanın kütüphane ve köy konağı yapılmasını talep ettiler. Bunun üzerine Kalkınma Bakanlığı ile irtibata geçen Taşkesenlioğlu, binanın köylülerin isteği doğrultusunda yapılarak finansmanının DAP İdaresi tarafından yapılmasını sağladı.

İlçede hastane ziyaretlerini de ihmal etmeyen Taşkesenlioğlu, Horasan Devlet Hastanesi´nde tedavi gören vatandaşları ziyaret ederek geçmiş olsun temennilerini sundu, sağlık durumları hakkında bilgi aldı. Daha sonra Pirhasan Köyü´nde 100 yaşında ki Nigar Şahin´i ziyaret eden Taşkesenlioğlu ve  Horasan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın, daha nice sağlıklı mutlu ömürler dilediler.

İftarı Horasan´da vatandaşlar ile birlikte yapan Zehra Taşkesenlioğlu, iftar sonrası muhtarlar ile bir araya geldi. 24 Haziran seçimlerinin önemini anlatan Taşkesenlioğlu Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhur ittifakına, milletvekili seçiminde ise AK Parti´ye destek istedi.

Ümmet davasının dönüm noktası

24 Haziran seçimlerinin ülkenin bekası ve tüm mazlum Müslümanların geleceğini de yakından ilgilendirdiğini ifade eden AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu,? Ülke sınırlarını aşan, ümmetin davasının dönüm noktasıdır. 24 Haziran seçimleri, Türkiye´nin 2023 hedeflerine güvenle yürüyebilmesi için önemli bir mihenk taşıdır. Dosta düşmana bu milletin birlik ve beraberliğinin gücünü göstermeliyiz. Memleketimizi 2023´e taşıyacak güvenli ellere bırakmalı,  Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın ilk turda başkan seçilmesi için mücadelemizi sürdürmeliyiz? dedi.



  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 16.3 ° / 4 ° Güneşli