G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

HUZURU BOZDURMAYIZ

HUZURU BOZDURMAYIZ

HUZURU BOZDURMAYIZ

HUZURU BOZDURMAYIZ 

Emniyet Müdürü İbrahim Çelik. Halkın huzurlu bir Ramazan ayı geçirmesi için önlemleri aldıklarını belirterek, vatandaşın huzurunu bozmaya çalışanlara fırsat vermeyeceğiz" dedi.

Emniyet Müdürlüğü vatandaşların huzurlu bir ramazan ayı geçirebilmesi için bir dizi tedbir aldı. Alınan tedbirlerle ilgili bilgi veren Emniyet Müdürü İbrahim Çelik, " Geçmiş dönemlerdeki tüm raporları gözden geçiriyorum. Sıkıntılı olan bölgelerde ekip sayımızı artırıyoruz. Vatandaşın huzurunu bozmak isteyenlere fırsat vermeyeceğiz" dedi.
Müdür Çelik, Ramazan ayının ilk günü itibariyle ekip ve devriye sayısında artış olacağını da belirterek, " Geçmiş ramazan ayındaki tüm raporları gözden geçiriyorum. Hangi sokaklarda daha çok kavga olmuş, Trafikte hangi kavşaklarda aksamalar meydana gelmiş hepsini tespit ediyorum. Ona göre sorunların yaşandığı yerlerde önlemlerimizi daha da çok artıracağız. Biz de Emniyet Müdürlüğü olarak sakin bir ramazan ayı geçmesini istiyoruz. Ancak istemediğimiz olaylarda olursa anında müdahale edip, halkın huzurunu bozmak isteyenlere bu fırsatı vermeyeceğiz" diye konuştu.

TRAFİĞE ÖNLEM

Geçmiş yıllarda özellikle iftar vakitlerinde trafik sorunu yaşandığının da  altını çizen Emniyet Müdürü İbrahim Çelik, " Trafiğin yoğun olduğu kavşaklara çok büyük özen göstereceğiz. Trafiğın aksamaması için tüm ekiplerimiz görev alacak. Geçmiş yıllara baktığımızda trafikte önemli sorunlar yaşandığını görüyoruz. Bu sorunları en asgariye indirmek için önlemlerimizi alacağız" dedi.

HALK POLİSE YARDIMCI OLMALI

Halkın şikayetleri doğrultusunda önlemleri artıracaklarını da belirten Müdür Çelik, " Biz vatandaşlarımızın hizirli bir ramazan ayı geçirmeleri için gece gündüz çalışacağız. Vatandaşlar dan ise polise yardımcı olmalarını bekliyoruz. 
Her türlü olumsuzluğu bizimle paşlaşmalılar. Bizde anında olay yerine ekip çıkartarak, sorunları çözelim" şeklinde konuştu.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 12.7 ° / -0.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 14.4 ° / 2.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 14.2 ° / 3.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı