İbrahim Kalın Kudüs konusuna noktayı koydu!

İbrahim Kalın Kudüs konusuna noktayı koydu!

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ABD´nin Kudüs´ü İsrail´in başkenti olarak tanıma girişimi hakkında açıklamalarda bulundu ve batılı ülkelerin konuya yaklaşımını değerlendirdi.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ABD´nin Kudüs´ü İsrail´in başkenti olarak tanıma girişimi hakkında ´Batılı ülkeler elçiliklerini Tel Aviv´de tutacak´ dedi.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, katıldığı bir televizyon programında Kudüs´le ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu. 

İsrail´in baştan beri siyasetinin  "Filistin topraklarını Filistinlilerden temizlemek ve Filistinlileri vatansızlaştırmak" olduğu söyleyen Kalın, Batı ülkelerinin konuya yaklaşımıyla ilgili olarak "Batılı ülkeler elçiliklerini Tel Aviv´de tutacak" dedi.



  • Cuma 2 ° / -0.9 ° Yoğun kar yağışlı
  • Cumartesi 6.7 ° / -1.9 ° Güneşli
  • Pazar 4.4 ° / -1.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı