G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

İFADELERİ BİRBİRİNİ TUTMADI

İFADELERİ BİRBİRİNİ TUTMADI

İFADELERİ BİRBİRİNİ TUTMADI

İFADELERİ BİRBİRİNİ TUTMADI 

Zanlılardan birisi tecavüz ettiklerini söylerken, diğer zanlı bunu reddetti. Zanlılardan Ü.A (24), "Pasinler ilçesinde isminin K. olduğunu bildiğim fırında çalışan bir arkadaşımla beraber Pasinler`de dolaşıyorduk. K. bana bir öğretmenle konuştuğunu ve arkadaş olduğunu söyledi. Marketin önünde K`nın arkadaşı öğretmen bayanla karşılaştık. K.`yla öğretmen bir şeyler konuştular. Ne konuştuklarını bilmiyorum. K. öğretmene tacizde bulundu. Birlikte terkedilmiş bir binaya gittiler. Öğretmen bağırmaya başladı.
K. belinden bıçağı çıkartarak bayan öğretmenin pantalonunu kesti. Öğretmen kaçmaya çalıştığı sırada K. bıçak sallayarak kulağından yaraladı. Bayan öğretmen K`nın yüzünü tırnaklarıyla yırttı. K., öğretmenin kafasına taşla vurdu. Öğretmen yere düştü. K. ve ben daha sonra da kendisine tecavüz ettik. Baygın şekilde yerde yattığından bize karşı koyamadı. Daha sonra K. öğretmenin çantasını aldı. Yaşayıp yaşamadığını kontrol ettim. Yaşıyordu. Ben bayana vurmadım. Daha sonra baygın vaziyette bırakıp kaleye çıktık.Bayanın çantasını yaktık. Cep telefonunu ben aldım, diğer eşyalarını K. aldı. Cep telefonunu kırdık. Daha sonra evlerimize gittik. Bu olayı K. planladı, ben plana uydum" dedi. 
K. N (24) isimli zanlı ise tecavüzü inkar etti. K.N, "Kardeşimi okula götürdüm. Çarşıda yürürken marketin önünde ismini sonradan öğrendiğim öğretmeni gördüm. Saati sordum. Saatin 14.00 olduğunu söyledi. Sonra peşinden gittim. Kendisini tutarak terkedilmiş bir binaya götürdüm. Bu esnada yanımda kimse yoktu. Elimde bıçak vardı fakat şu an nereye attığımı bilmiyorum. Daha sonra öğretmen terkedilmiş evde başını çarpıp yere düştü. Daha sonra elimdeki bıçakla pantolununun üst tarafını kestim. Olay yerinden
geçen çocukları görünce oradan kaçtım. Herhangi bir müdahalede bulunmadım. O sırada mağdurun yanında bulunan çantayı alarak kaleye kaçtım. Bayan kendinden geçmişti. Bir sigara içtim. Çantadaki telefonu kırdım ve diğer eşyalarla montumu yaktım. Montuma kan bulaşmıştı. Olayı ben tek başıma gerçekleştirdim. Ümit`in verdiği ifadeyi kabul etmiyorum. Kendisine tecavüz etmedim" dedi. 



Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 11.2 ° / 4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 8.1 ° / 2.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 9.5 ° / 2.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu