G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

İLK TOPLANTISINDA TEKNİK SORUNLARLA KARŞILAŞTI

İLK TOPLANTISINDA TEKNİK SORUNLARLA KARŞILAŞTI

İLK TOPLANTISINDA TEKNİK SORUNLARLA KARŞILAŞTI

İLK TOPLANTISINDA TEKNİK SORUNLARLA KARŞILAŞTI
Geçtiğimiz yıl kurulan Erzurum Teknik Üniversitesi`nin (ETÜ) Rektörü Prof. Dr. Muammer Yaylalı, düzenlediği ilk basın toplantısında `teknik sorunlar`la karşılaştı.

Geçtiğimiz yıl kurulan Erzurum Teknik Üniversitesi`nin (ETÜ) Rektörü Prof. Dr. Muammer Yaylalı, düzenlediği ilk basın toplantısında `teknik sorunlar`la karşılaştı. Salondaki ses sistemi çalışmayınca konuşmasını basın mensuplarına duyurmak isteyen Prof. Dr. Muammer Yaylalı, bir süre sonra ses kısıklığı yaşamaya başladı.

Sık sık öksüreren ve su içen Prof. Dr. Yaylalı, toplantının bitimine doğru yeni bir ses düzeni kurulunca rahata kavuştu.Erzurum
Teknim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muammer Yaylalı, 14 Temmuz 2010 tarihinde kurulan üniversiteyle ilgili gelişmeleri anlatmak üzere Büyükşehir Belediyesine ait Müceldili Konağı`nda basın toplantısı düzenledi. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut, Genel Sekreter Doç. Dr. İrfan Kaymaz`la birlikte ilk kez basın mensuplarının karşısına çıkan Rektör Prof. Dr. Muammer Yaylalı, atandığı 10 Aralık 2010`dan itibaren yaptığı çalışmaları anlattı.

Ancak, yaptığı sunum sırasında dizüstü bilgisayarlar arasında uyum sağlanamadığı için perdeye yansımada geçiklemer oldu. Ayrıca salondaki mikrofon ve hoparlör sistemin arızalı olması sebebiyle yüksek sesle konuşan Prof. Dr. Yaylalı, bir süre sonra ses tellerinden rahatsız olmaya başladı. Sık sık öksüren ve su içen Prof. Dr. Yaylalı, konuşmasını kısık bir sesle sürdürmek zorunda kaldı. Proje ve hedeflerini anlatmaya çalıştığı sırarada ortaya çıkan kısıklığı öksürerek ve su içerek gidermeye çalışan Rektör Prof. Dr. Yaylalı`nın imdadına
Etü`den getirilen ses düzeni yetişti. "Şimdiye kadar neredeydiniz" diyen Etü Rektörü Prof. Dr. Muammer Yaylalı, basın toplantısında yeni kurulan üniversitenin kampüs alanının hava limanı yolu üzerindeki Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi`ne ait arazinin bir kısmına kurulacağını, 2012-2013 döneminde öğrenci alacaklarını bildirdi.




Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 12.3 ° / 1.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 12.7 ° / -0.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 14.4 ° / 2.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı