G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

İSTANBUL´A DÜNDAR ÖZBAYLAR GİBİ DADAŞ VEKİL YAKIŞIR

İSTANBUL´A DÜNDAR ÖZBAYLAR GİBİ DADAŞ VEKİL YAKIŞIR

İSTANBUL´DAKİ TÜM ERZURUMLU HEMŞEHRİLERİMİZİ İSTANBUL 1. BÖLGEDEN AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLAN HEMŞEHRİMİZ DÜNDAR ÖZBAYLAR´I DESTEKLEMEYE DAVET EDİYORUZ

 

 

Erzurumlu Hemşehrimiz, Diş Hekimi Dündar Özbaylar İstanbul 1. Bölgeden AK Parti Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı.

İstanbul´daki tüm Erzurumlu hemşehrilerimizi İstanbul 1. Bölgeden AK Parti Milletvekili Aday Adaylığını açıklayan Diş Hekimi hemşehrimiz Dündar Özbaylar´ı desteklemeye davet ediyoruz.

Erzurum´da geçmiş yıllarda herkes tarafından sevilen ve saygı duyulan Diş Hekimlerinden Rahmetli Nimet Özbaylar´ın oğlu olan Diş Hekimi Dündar Özbaylar, Maltepe Erzurumlular Vakfında bir açıklama yaparak hemşehrilerinin de desteğini arkasına alarak İstanbul 1. Bölgeden AK Parti Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı.

Diş Hekimi hemşehrimiz Dündar Özbaylar yaptığı açıklamada "Ülkemize hizmette çığır açan partimizin saflarında, Hakk ve adalete hizmet için milletvekili aday adayı olarak milletimin huzuruna çıkıyorum."dedi.

Dündar Özbaylar Gazetemize yaptığı açıklamda ise; "Aldığım aile terbiyesi ve benimsediğim tüm manevi değerler ile Erzurum´un bir evladı olarak yaşantımda hiçbir mevki ve makam gözetmeksizin İstanbul´da bir Erzurumlu hemşehriniz olarak yıllarca Erzurum Dernek ve Vakıflarında görev aldım. İstanbul´da yaşayan her Erzurumlu bilir ve takdir eder ki; Erzurum kültürünü ve Erzurum´un Örf, Adet ve Ananelerini hiç bir zaman unutmadan gelecek nesillere aktarmak için hep özveriyle çalıştım. Erzurum´dan hiçbir zaman uzak olmadım diyerek sözlerine şöyle devam etti.

İstanbul´da Vakıf çalışmalarım esnasında Erzurum´a yatırımcı yönlendirme ve şehrimizin gelişmesi ve kalkınması noktasında Erzurum Valimiz Sayın Seyfettin Azizoğlu ve Erzurum Büyükjşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Sekmen´in uyumlu çalışmasını fırsat bilip şehrimiz adına yakalamış olduğumuz bu büyük fırsatı değerlendirmek adına son iki yılda hemen hemen her ay Erzurum´a yerli ve yabancı yatırımcıları götürüp Memleketime bir nebze olsun faydalı işler yapmak için çalıştım. Bu sayede edindiğim bilgi birikimimi tecrübelerimle birleştirerek, siz değerli milletimizin ve ülkemin hizmetine sunmak, Başta Ülkem olmak üzere, Aday olduğum İstanbul 1. Bölge ve Memleketim Erzurum´un gelişimine anlamlı katkılar sağlamak üzere yola çıktım ve bu uğurda her türlü fedakârlığı yapmaya, her türlü görevi üstlenmeye hazırım diye konuşan Dündar Özbaylar sözlerine şöyle son verdi

Talip olduğum bu yeni görevde ve çıktığım bu ulvi yolda gayem ülkemiz ve aziz milletimiz için olumlu gelişmelere vesile olmaktır. Ülkemize hizmette çığır açan partimizin saflarında, bu toprakların tüm değerleri ve köklü geçmişinin mirasından güç alarak, ışıklar içindeki geleceğe doğru, birlik ve beraberlik içinde emin adımlar atmak üzere, Hakk ve adalete hizmet için milletvekili aday adayı olarak milletimin huzuruna çıkıyorum. Bu göreve talip olurken aziz milletime en büyük hazinem onurlu hayatımdır. Hayır duanızı benden ve hizmet sevdalısı partimizden eksik etmeyiniz."diye konuştu.



  • Cuma 18.4 ° / 6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı