G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

İşte AK Parti´nin seçim sloganı

İşte AK Parti´nin seçim sloganı

Seçim kampanyasının ana sloganı "İstikrara oy verin" olacak. Seçimlerde ekonomik vaatler ön plana çıkacak. Her il için ayrı ekonomik programlar hazırlanıp o illere yapılacak büyük projeler anlatılacak.

3 DÖNEMLİKLER SAHAYA

AK Parti´de bu haftadan itibaren seçim çalışmaları yoğunlaşacak. AK Parti öncelikle aday adaylarının başvurularını bu hafta tamamlayacak. Bir yandan da seçim kampanyasına yönelik çalışmalara hız verilecek.

İSTİKRARA OY VERİN

Başbakan Ahmet Davutoğlu´nun seçim çalışmalarına ilişkin parti kurmaylarıyla geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiği toplantıda seçim kampanyasının ´istikrar´ ve ´ekonomik vaatler´ olmak üzere 2 ayaklı olması konusunda görüşbirliğine varıldı. Buna göre AK Parti seçimlerde vatandaşa ´ İstikrara oy verin´ diyecek. Bu kapsamda taşeron işçiler, emeklilere yönelik seçim vaatleri, her ilde yapılacak en az 2-3 büyük proje seçim meydanlarında anlatılacak. AK Parti´nin bu seçimde en büyük kozu, 7 Haziran seçimlerinde 3 dönem kuralına takıldıkları için aday gösterilmeyen isimler olacak. Bülent Arınç, Faruk Çelik, Mehdi Eker, Ali Babacan, Taner Yıldız gibi isimler 1 Kasım seçimlerinde başta büyükşehirler ve kritik iller olmak üzere liste başı yapılacak. Başbakan Davutoğlu, zaman darlığı nedeniyle 81 ilde miting düzenleyemeyecek. Davutoğlu öncelikle 30 büyükşehire gitmeyi planlıyor. Davutoğlu, AK Parti´nin oy kaybettiği başta Diyarbakır, Şanlıurfa gibi Doğu ve Güneydoğu illerinde de miting yapacak. Meydanlarda vatandaşa neden tekrar seçime gidildiği de anlatılacak. (Sabah)



Yıldırım;Terörle mücadelede geri adım yok

Başbakan Binali Yıldırım, "Terörle mücadelemizde kararlılığımız aynen devam ediyor.

2017´de Tatiller hangi güne denk gelecek ?

2016 yılında uzun bayram tatilleri ile rahat bir yaz dönemi geçiren vatandaşı, 2017 yılında daha fazla mesai saati bekliyor.

Bu Haber SGK Borcu olanları ilgilendiriyor

Resmi Gazete´de yayımlanarak yürürlüğe giren af yasası Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) alacaklarının yeniden yapılandırmasına ilişkin önemli maddeler içeriyor.

FETÖ elebaşı Gülen: Pişman değilim .

15 Temmuz darbe girişiminin mimarı, terör örgütü FETÖ´nün elebaşı Fetullah Gülen, örgütün faaliyetleri için, "Bu bağımsız olmanın bedeli olarak tanımlanabilir. Ben pişman değilim" dedi.

İş kurmak isteyen gençlere müjde

Hükümet Gençleri iş sahibi yapmak için kolları sıvadı.

Korgeneral Zekai Aksakallı aşiret liderleri ile görüştü

15 Temmuz´un kaderini değiştiren Dadaş komutan Zekai Aksakallı, Cerablus´ta ÖSO komutanları ve aşiret liderleriyle bir araya geldi

TSK´dan Cerablus açıklaması

Suriye´nin Cerablus şehrine yapılan Fırat Kalkanı Operasyonu ile ilgili TSK´dan açıklama geldi.

Türkiye Cerablus´a girdi

Terör örgütü DAEŞ´in Suriye topraklarından Türkiye ile doğrudan temas kurduğu son nokta olan Cerablus´a gece saatlerinde bordo bereli özel kuvvetler girdi, harekatı Zekai Aksakallı yönetiyor.

Bakan Ala´dan İstihbarat açıklaması

Bakan Ala Hükümet olarak İstihbarat teşkilatlarının yeniden yapılanması konusunda bir çalışma yürütüyoruz dedi.

Teröristbaşı Gülen´in doğduğu ev umumi tuvalet yapılacak

FETÖ terör örgütünün başı Fetullah Gülen´in Erzurum´daki doğduğu evin umumi tuvalet yapılacağı öğrenildi.

Meclis´te büyük tasfiye! Açığa alındılar

Meclis´te FETÖ operasyonu devam ediyor. Genel sekreter yardımcıları ve daire başkanları olmak üzere 30 yönetici açığa alındı.

RTÜK´ten flaş karar

RTÜK, darbe girişiminde bulunan FETÖ ile ilişkili olan radyo ve televizyon kuruluşlarını kapattı.

Anahtar Kelimeler: İşte Parti seçim sloganı
  • Cuma 18.4 ° / 6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı