G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Kamalak,Erzurum´da konuştu..

Kamalak,Erzurum´da konuştu..

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak bugün sabah saatlerin´de Erzurum´a geldi.

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak Bugün Erzurum´a geldi Parti Binasın´da Basın Toplantısı Düzenleyen Kamalak;Saadet Partisi olarak Kasımda yapılacak Seçimlere hazır olduklarını söyledi.İşte Mustafa Kamalak´ın sözlerinden Satır başları;

Değerli kardeşlerim önümüzde bir seçim var bu seçiminde hem Erzurum için hem doğu ve güneydoğu anadolumuz için hem türkiyemiz için tüm insanlık ve islam alemi için Seçimlerin hayırlar getirmesini

 

Cenabı Allahtan niyaz ediyorum.
 Şunu açık ve net olarak ifade etmek istiyorum Öncelikle, Güzel Erzurum´un
Doğu ve güney doğu anadolumuzun ve Türkiyemizin çözülemeyecek hiç ama hiçbir problemi yok.
Önemli olan Emaneti ehli ellere emanet etmektir. En seçkin en iyi kadro dolayısıyla Türkiyenin tüm problemlerini çözmeye aday yegane parti Saadet Partisidir.
Altını çizerek söylüyorum türkiyenin çözülemeyecek tek problemi yok durum bu problemleri çözecek olan tek parti de yine Saadet Partisidir..1996 ve 97 döneminde Refah yol hukümetinde peki Terör o günmü daha azgındı bugünmü daha azgın. İşte bugün daha azgın.
Hemen hemen hergün üç beş şehit cenazesi geliyor. Sanıyorum Erzurum´a gelen şehit cenaze sayısı 3 oldu.

Şehitlerimize Cenabı Allahtan rahmet diliyorum ve onların kederli ailelerine başsağlığı diliyorum. Allah sabrı cemil ihsan eylesin.

Değerli arkadaşlarım Bir davanın haklılığı geçici kalabalıkların çokluğu ile değil, bir davanın haklılığı ilahi adaletin uygunluğu ile ölçülebilir.Sayın Cumhurbaşkanımıza başbakanlığı döneminde dedimki sayın Başbakanım siz demokratik açılım dediniz başta sonra kürt açılımı dediniz Sonra çözüm süreci dediniz adını net olarak herhalde danışmanlarınız bile bilmiyor ismi ne olursa olsun bu süreci bir en şer süreç olarak ifade ediyoruz.
Yazıkki biz haklı çıktık. 44 Yıldır bir leke almadan yürümekteyiz İşte bu Saadet Partisi´nin farkıdır?İfadelerini kullandı..kaynak:erzmedya.com


İL BAŞKANLARI

ERZURUMDA İL BAŞKANLARI NE İŞ YAPARLAR?

Milletvekili İbrahim Aydemir´den Yatırım çağrısı

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ?Erzurum için Cazibe Merkezi fırsatını nimete çevirmek zamanıdır´ dedi.

Meral Akşener yeni Parti mi kuruyor ?

Meral Akşener´in yeni parti kuracağı iddiası kulisleri hareketlendirdi. Akşener´e yakın kaynaklar ise iddiaları yalanladı.

Meral Akşener Yeni Parti´mi kuruyor ?

İhraç kararının iptali için mahkeme yolunu tutan Meral Akşener´in bundan sonra ne yapacağı merakla beklenirken, yeni parti kurma girişimi için harekete geçtiği konuşuluyor.

AK Parti´den 2019´daki 3 seçim için öneri

AK Parti, 2019´da yapılması planlanan seçimlerin yeniden takvimlendirilmesini istiyor, CHP ve MHP de bu teklife sıcak bakıyor.

Bahçeli:15 Temmuz dirilişi yeni bir Çanakkale ruhudur.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bahçeli´ye duyulan Güven arttı.

15 Temmuz Darbe girişiminin ardından yapılan Ankette MHP Lideri Devlet Bahçeli´ye yönelik kanaatler olumlu yönde değişim gösterdi.

Ak Parti içerisindeki FETÖ´cüler

FETÖ´nün kullandığı ve MİT tarafında deşifre edilen "EAGLE ve BYLOCK" isimli kriptolu mesajlaşma uygulamasında Ak Partiden kimler var? İşte okuduğunuzda şok olacağınız o Ak Partililer ve bazı bürokrat FETÖ´cüler

Milletvekili Aydemir´den Sekmen´e ziyaret

Aydemir: ?Sekmen, Dadaş vizyonunun gurur vurgusudur´

Başbakan Binali Yıldırım Kılıçdaroğlu´nun tweetini hesabından paylaştı

Başbakan Yıldırım, 7 Ağustos´ta İstanbul Yenikapı´da gerçekleştirilecek mitinge katılacağını Twitter hesabından duyuran CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu´nun tweetini, kendi sosyal medya hesabından paylaştı.

Aydemir Uzunderelilerle buluştu

Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, dün de Uzunderelilerle milli iradeye sahip çıkma mitingine katıldı.

Anahtar Kelimeler: Kamalak Erzurum konuştu
  • Perşembe 0.1 ° / -10.1 ° false
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false