G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

KAMİL AYDIN VE NAİM KARATAŞ´A PASİNLER´DE SEVGİ SELİ

KAMİL AYDIN VE NAİM KARATAŞ´A PASİNLER´DE SEVGİ SELİ

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof.Dr.Kamil Aydın ve MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş seçim gezisini Pasinler ilçemizde yürüttü.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof.Dr.Kamil Aydın ve MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş seçim gezisini Pasinler ilçemizde yürüttü. Alvarlı Efe Hazretlerinin kabrini ziyaret ederek başladıkları seçim gezisine MHP Pasinler İlçe Başkanı Abdullah Kaya´da katıldı. Pasinler halkı tarafından yoğun ilgi gören seçim gezisinde vatandaşlara hitap eden MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof.Dr.Kamil Aydın, ?Türkiye Cumhuriyetinin bugünki terörle kararlı mücadelesinde MHP´nin payının tartışılmaz olduğunu? dile getirerek; ?Ülkemizin ve milletimizin kaderine hükmetmek isteyen şer odaklarına karşı, MHP´nin 15 Temmuz´daki kararlı duruşunun asla bozulayacağını ve MHP´nin iktidarının ülkemize ekonomik, sosyal, eğitsel, hukuksal alanda oluşturacağı kararlı politikaların Türk milletinin yükselişine emsalsiz katkı sağlayacağını? kaydetti.
MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş ise ?MHP´nin iktidarı her türlü terör örgütünü tarihin karanlık çöplüğüne gönderecek bir anlayışa sahip olacağını? kaydederek, ?Gerek ekonomik gerekse sosyal alanda Türk milletinin itibarlı istikrarının MHP´nin iktidarıyla orantılı olduğunu, MHP´nin iktidarı için de tüm dinamiklerini seferber ettiklerini ve ortaya koydukları kararlı mücadelenin 24 Haziran´da zaferle taçlanacağını? dile getirdi.



  • Cuma 18.4 ° / 6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı