G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Kamu Hastaneleri Birliği Erzurum?da toplandı

Kamu Hastaneleri Birliği Erzurum?da toplandı

Kamu Hastaneleri Birliği Erzurum?da toplandı

85278Türkiye Kamu Hastaneleri Kurum Başkanlığı tarafından Erzurum Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı sağlık tesislerinin hizmet sunum performanslarının değerlendirildiği bir toplantı gerçekleştirildi. 
Toplantıya Türkiye Kamu Hastaneler Kurumu Tıbbi Hizmetler Kurum Başkan Yardımcısı Dr. İsmail Kartal, Mali Hizmetler Kurum Başkan Yardımcısı Dr. Fuat Kantarcı, Daire Başkanları Av.Erkan Çavuşoğlu ve Dr.Muhammed Bayram ile Genel Sekreter Prof.Dr.Fazlı Erdoğan, İdari Hizmetler Başkanı Dr. Mahmut Avcı, Tıbbi Hizmetler Başkanı Uzm. Dr. Remzi Arslan, Mali Hizmetler Başkanı Metin Tekin ve birliğimize bağlı Sağlık Tesislerinin Yönetici ve Başhekimleri katıldı.
Sağlık tesislerinin genel işleyişleri, mali durumları, mevcut sorunları ve bunların çözümlerini içeren konuların değerlendirildiği toplantıda Kurum Başkanlarına Genel Sekreter Prof.Dr. Fazlı Erdoğan ve Mali Hizmetler Başkanı Metin Tekin tarafından birer sunum yapıldı. Yapılan sunumların ardından Genel Sekreterliğe bağlı hastanelerde incelemeler yapan Kurum Başkanları Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesinde de incelemelerde bulundu. Acil servisten yoğun bakıma, poliklinik odalarından hasta odalarına, çocuk istismar merkezinden, sağlık turizm ofisine kadar hemen hemen hastanenin her alanını gezen heyet hastanedeki bir çok hizmet alanına hayran kaldı. Genel Sekreter Prof.Dr. Fazlı Erdoğan, Mali Hizmetler Başkanı Metin Tekin, İdari Hizmetler Başkanı Dr. Mahmut Avcı, Tıbbi Hizmetler Başkanı Uzm. Dr. Remzi Arslan ve Hastane yöneticisi Prof.Dr. Bilgehan Erkut tarafından gezdirilen Kurum Daire Başkan ve Başkan yardımcıları özellikle hastanenin acil servisinin yeni haline ve burada verilen hizmete hayran kaldı. Daha sonra Hastanenin Sağlık Turizm ofisini de ziyaret eden Kurum başkanlarına, Hastane Sağlık Turizm birim sorumlusu Nurdan Kaban tarafından hastaneye gelen sağlık turizmi hastaları ve sağlık turizm ofisinin işleyişi hakkında bilgiler verildi. Sağlık Turizm Koordinatörlüğünün çalışmaları konusunda oldukça memnun kalan Kurum Başkanları sağlık turizmi koordinatörlüğü çalışanlarına başarı dileğinde bulundular. Hastanedeki incelemelerini tamamlayan heyet Başhekim ve Hastane Yöneticisi Prof.Dr.Bilgehan Erkut?la makamında bir süre sohbet ettikten sonra hastaneden ayrıldılar.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 18.1 ° / 5.2 ° Güneşli
  • Perşembe 21 ° / 8.4 ° Güneşli
  • Cuma 20.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı