G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

KAMU SEN MESUT KAZAÇ İÇİN MEVLÜT OKUTTU

KAMU SEN MESUT KAZAÇ İÇİN MEVLÜT OKUTTU

KAMU SEN MESUT KAZAÇ İÇİN MEVLÜT OKUTTU

KAMU SEN MESUT KAZAÇ İÇİN MEVLÜT OKUTTU

 Türkiye Kamu Sen Erzurum İl Temsilciliği ve bağlı sendikalar tarafından Hakkari`de şehit olan Erzurumlu Mesut Kazanç için şehit erin doğum yeri Konaklı`da mevlit okuttu.
    Türk Kamu Sen Erzurum Şubesi, şehit piyade onbaşı Mesut Kazanç ve şehit 24 arkadaşı için mevlit okuttu. Kazanç`ın Konaklı köyündeki camide okutulan mevlide şehit erin babası Şevket Kazanç, Kamu Sen İl Temsilcisi Müfit Bayraktar,

 Büro Sen Başkan Yardımcısı Mucip Yazıcı, şube başkan ve yöneticileri ile köylüler katıldı. Mevlitte Diyanet Vakıf Sen Şube Başkanı Hüseyin Çıranlıoğlu, İmam Hatip Eyüp Arslan, Ramis Daşbaşı ve Abdurrahman Velioğlu Kur`an-ı Kerim tilavetinde bulunup, mevlid-i şerif okudu.
    Büro Sen Şube Başkanı Gani Harmandar, Mesut Kazanç ve silah arkadaşlarının devlet, millet ve bayrakları için canlarını severek verdiğini söyledi. Şehitleri, cenaze törenlerinde anmanın üzücü olduğunu dile getiren Harmandar, "Sadece şehitlerimizi şehit törenlerinde hatırlamak beni üzüyor. Biz Kamu Sen ve Türk Büro Sen olarak bu vatan için canlarını seve seve vermeye hazır ve vermiş olan kardeşlerimiz her zaman gönlümüzde yaşatmak için, sık sık mevlid-i şerif ve Kur`an-ı Kerim okuyarak ruhlarını şad etmemiz gerekmektedir. Canlarını vererek bu vatanı bize bırakan kardeşlerimize şükranlarımızı hatim ve mevlit okuyarak bildirmemiz gerekiyor." dedi.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 13.1 ° / 7.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 12.7 ° / 4.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 11.2 ° / 4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı