G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Katil Zanlısı Tutuklandı

Katil Zanlısı Tutuklandı

Katil Zanlısı Tutuklandı

Yakutiye ilçesinde dün metruk bir binada bulunan cesedin ardından Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince başlatılan kapsamlı çalışmalarda E.K. (32) adlı kadını öldürenin A.T. isimli şahıs olduğu tespit edildi. Zanlı, Cinayet Büro Amirliği ekiplerince düzenlenen operasyonla kısa sürede yakalandı. Zanlının Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'nde alınan ifadesinde E.K.'yı boğarak öldürdüğünü ve cep telefonunu alarak sattığını belirtti. A.T., çıkarıldığı adli mercilerce tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumu'na teslim edildi.

itiraf etti...
Erzurum'da bir mobilya mağazasında çalışan Emine Karataş'ı öldürdüğü iddiasıyla yakalanan Ahmet T. "Tehdit etti, eşarbıyla boğdum." dedi.

Olayla ilgili soruşturmayı yürüten Emniyet Müdürlüğü Cinayet Masası ekipleri, kısa bir süre sonra daha önce genç kızla aynı iş yerinde çalışan Ahmet T.'yi yakaladı. Cinayet zanlısı olarak yakalanan Ahmet T.'nin bir süre önce Emine Karataş'ın parasını çaldığı iddiasıyla iş yerinden çıkarıldığı belirlendi. İşyerinde çalışan bir kadın arkadaşı Emine Karataş'ı Ahmet T.'nin sürekli tehdit ettiğini söyledi. Geceyi Emniyette geçiren Ahmet T., bugün öğle saatlerinde Adliyeye getirildi. Cumhuriyet Savcılığında yeniden ifadesi alınan Ahmet T.'nin cinayetin ardından genç kızın cep telefonunu gasp ettiği ve sattığı tespit edildi. Aynı iş yerinde çalıştıkları dönemde Emine'nin ilgisinden rahatsız olduğunu ileri süren Ahmet T., genç kızdan kurtulmak için parasını çaldığını ve bu yüzden işten atıldığını bildirdi. Olay günü iş yerinden çıktıktan sonra birlikte yürüdüklerini ve metruk binaya girdiklerini ifade eden Ahmet T. "Benimle olmak istedi. Belden aşağı soyunduk. Bu kez beni tehdit etti. İtekledim, yere düştü, yüzünden yaralandı. Başındaki eşarbıyla boğdum. Nefessiz kalınca korktum kaçtım" diye konuştu.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı