G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

KEŞKE ERZURUM´UN DA CHP´Lİ BİR MİLLETVEKİLİ OLSAYDI DİYOR İNSAN

KEŞKE ERZURUM´UN DA CHP´Lİ BİR MİLLETVEKİLİ OLSAYDI DİYOR İNSAN

CHP ELAZIĞ MİLLETVEKİLİ GÜRSEL EROL´UN ELAZIĞSPOR İÇİN YAPTIĞINI DUYUNCA SİZDE AYNI ŞEYİ SÖYLEYECEKSİNİZ!

Türkiye Spor Toto Süper Lig´de mücadele eden Büyükşehir Belediye Erzurumspor´u tüm maddi yüküyle Erzurum Büyükşehir Belediyesi´nin sırtına yükleyen işadamlarımız, başarı olduğunda sahaya kadar inip şov yapmayı, kameralar karşısında bizde Erzurumluyuz demeyi, Erzurum kimliği üzerinden iş takibi, ihale ve benzeri ranta yönelik kimlik kullanmayı çok iyi başarırlarken, sıra Erzurumspor´a maddi desteğe gelince etrafında kimseyi göremiyoruz. 

 

Süper lig´de 6. haftayı geride bırakan Erzurumspor, Erzurumlu hiç bir işadamı tarafından ciddi bir şekilde desteklenmemektedir. Hatta ve hatta yönetiminde olan işadamları tarafından bile ciddi destek göremeyen Erzurumspor bir tek Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen´in destekleriyle Süper Lig´de şehrimizi temsil ediyor. Oysa Türkiye Genelinde Ulusal marka haline gelmiş birden fazla Erzurumlu hemşehrilerimizin sahibi olduğu firma varken Erzurumspor´un halen forma reklamı bulamaması ve şehrimizin takımının şu günlerde maddi sıkıntı yaşaması Erzurumluların ayıbı olarak nitelendiriliyor.

Öte yandan şehrimizin takımı Büyükşehir Belediye Erzurumspor Süper Lig gibi Devler Liginde sadece Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen´in destekleriyle ayakta durmaya çalışırken, Erzurum Milletvekillerinin sadece maçlara gidip şov yaptıklarını görüyoruz.

Erzurum Milletvekillerinin Takımın hiç bir maddi ve manevi sıkıntılarıyla ilgilenmediği şu günlerde Elazığ´dan öyle bir haber geldi ki, bizim parti ayrımı yapmaksızın altı milletvekilimiz için de tam bir utanç kaynağı olacak nitelikte. 

CHP´nin 41 yıldır milletvekili çıkaramadığı Elazığ´dan milletvekili seçilmeyi başaran Gürsel Erol´dan Elazığspor´a maddi destek yardımı geldi. Milletvekili seçildiği günden bugüne kadar maaşının yüzde 50´sini düzenli olarak Elazığspor´a aktaran CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Karabükspor maçının ardından 6 aylık maaşını Elazığspor´a bağışladı.

CHP´li Gürsel Erol´un bu davranışı umut ediyoruz ki bizim vekillerimizde örnek olsun.



  • Perşembe 0.1 ° / -10.1 ° false
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false