G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

KİMSEYİ AYIRT ETMİYORUZ

KİMSEYİ AYIRT ETMİYORUZ

KİMSEYİ AYIRT ETMİYORUZ

KİMSEYİ AYIRT ETMİYORUZ
Seçilir seçilmez soluğu hemşehrilerinin yanında alan çiçeği burnunda Milletvekili Dr. Yavilioğlu, "Bizlere oy verene de vermeyene de aynı yakınlıktayız. Kimseyi ayırt etmiyoruz. Bu hizmet yoluna Kürdüyle, Türküyle, Alevisi, Lazıyla, hep birlikte çıktık. Allah bizleri utandırmasın" dedi.

AK Parti Milletvekili Dr. Cengiz Yavilioğlu, seçim sonrasında seçim bölgesi Çat ve Yavi`de teşekkür ziyaretinde bulundu. Seçilir seçilmez soluğu hemşehrilerinin yanında alan çiçeği burnunda Milletvekili Dr. Yavilioğlu, "Bizlere oy verene de vermeyene de aynı yakınlıktayız. Kimseyi ayırt etmiyoruz. Bu hizmet yoluna Kürdüyle, Türküyle, Alevisi, Lazıyla, hep birlikte çıktık. Allah bizleri utandırmasın" dedi.
Yoğun geçen bir seçim maratonun sonunda seçmenlerle birlikte olan AK Parti Milletvekili Dr. Cengiz Yavilioğlu, Çat`ta ve Yavi`de büyük bir ilgi gördü. Yol boyunca uzun konvoylarla karşılanan Dr. Yavilioğlu, Çat?ta meydanda davul zurna eşliğinde karşılandı. Burada parti yetkilileri, vatandaşlarla birlikte olan Yavilioğlu, daha sonra muhtarlarla bir toplantı yaptı.
"PROGRAM HAZIR"
Çat`ta muhtarların sorunlarını dinleyen AK Parti Milletvekili Dr. Cengiz Yavilioğlu, güçlerinin yettiği yere yettiği kadar çalışmaya devam edeceğini söyledi.
Bir vekilin yapamayacağı işler olduğuna da dikkat çeken Yavilioğlu, "Partimiz ciddi hizmetler yaptı. Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, öncülüğünde hizmet aşkıyla dolu bir kadro ülkemizin yönetimine sizlerin destekleriyle talip olmuştur. Hizmet aşkıyla dolu bir parti olduğu için bizler de yerimizi almak istedik. Allah bize bunu nasip etti ve sizlere hizmet etmek için bu yola çıktık. Tabiki bizim de yetkilerimizi aşan durumlar olacaktır. Fakat şunu iyi bilinki biz yapamayacaklarımız için kimseye söz vermeyeceğiz. Gücümüzün son damlasına kadar çalışacağız. Bakanımızla birlikte köylerimize yönelik bir program çıkardık. Muhtarlarımıza dağıtacağız. 4 yıl içerisinde acilen yapacağımız tüm işler burada yer alacak. Programda ne varsa onu yapacağız. Çat için ise ayrıca özel çalışacağım. Yol, tarım, hayvancılık, konut gibi birçok konuda elimden geleni mutlaka yapacağım. Bundan kimsenin zerre kadar şüphesi olmasın. Şehrimize, ilçemize iş yapma konusunda kimseleri ayırt etmeyeceğiz. Bu yüzden benim ağzımdan duymadığınız hiçbir şeye inanmayın. 2013`te bir iş bitecekse bitecek. Yarın bu iş bitsin diye kimse gelmesin. Program dahilinde ne yapılması gerekirse onu yapacağız. Bu yapılan programla muhtarlarımız hangi köye ne yapıldığını çok rahat bir şekilde görebilecekler" dedi.
"KİMSE KARDEŞLİĞİMİZİ BOZAMAZ"
AK Parti Milletvekili Dr. Cengiz Yavilioğlu, Çat`ta önemli bir mesaj verdi. Kimsenin bu topraklarda yaşayan vatandaşlar arasına nifak tohumları ekemeyeceğini söyleyen Yavilioğlu, "İdeolojiden dolayı kimse kardeşliğimizi, birlik ve beraberliğimizi bozamayacaktır. Herkesi kucaklamak zorundayız." şeklinde konuştu.
Memleketi Yavi Beldesinde kurbanlar kesilerek dualarla karşılanan Yavilioğlu, burada yaptığı konuşmada şunları söyledi: "Biz bu yola beraber çıktık. Çat?lı olarak bu yola çıktık. Bizleri destekleyen ve desteklemeyenlere teşekkür ediyoruz. Kimseye kırgın ve kızgın değiliz. Kimselere yüzümüzü dönmeyeceğiz. Biz bu toprağın evlatlarıyız. Şimdi bundan sonra ülkemiz, şehrimiz ve ilçemiz için hep birlikte el ele verip çalışacağız. Bu konuda benimde üzerime ne düşüyorsa elimi taşın altına koymaya hazırım. Beklentileriniz büyük biliyorum, elimden geldiği kadar hepsine cevap vermeye çalışacağım."



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı