G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Kırkpınar`ın Son Yolculuğu

Kırkpınar`ın Son Yolculuğu

Kırkpınar`ın Son Yolculuğu

KIRKPINAR'IN SON YOLCULUĞU   

Dün sabah evinde geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Milliyetçi Hareket Partisi eski İzmir Milletvekili Yusuf Kırkpınar’ın abisi Erzurum Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Cevat Kırkpınar bugün Bostanlı Beşikçioğlu Camisinde son yolculuğuna uğurlandı. 

Öğle saatlerine doğru cami avlusunda adım atacak yer kalmazken, iş dünyası ve bürokratlardan bir çok isim camiye geldi. İzmir Valisi Cahit Kıraç, İzmir Emniyet Müdürü Ali Bilkay, Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) İzmir Milletvekili Alaattin Yüksel, Mustafa Moroğlu, MHP İzmir Milletvekili Oktay Vural, AK Parti İzmir Milletvekili Rifat Sait, AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, İZTO Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar ve bir çok dernek ve sivil toplum kuruluşu başkan ve yöneticileri camide saf tuttu.
Erzurum Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Cevat Kırkpınar, öğle namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından tabutu omuzlarda taşınarak cenaze arabasına götürüldü. Kırkpınar, Doğançay Mezarlığında defnedildi.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 21 ° / 9.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 17.2 ° / 9.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 16.3 ° / 8.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu