G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

KÖYDESE ARAÇ TAKVİYESİ

KÖYDESE ARAÇ TAKVİYESİ

KÖYDESE ARAÇ TAKVİYESİ

KÖYDESE ARAÇ TAKVİYESİ 

Erzurum?un Pasinler İlçe Kaymakamlığı?nca köylere yönelik çalışmalarda kullanılmak üzere Köylere Hizmet Götürme Birliği?ne bir araç takviyesi daha yapıldı.
Pasinler Kaymakamı Gürkan Polat, Köylere Hizmet Götürme Birliği (KÖYDES)?e yeni alınan araçla Tarım İlçe Müdürlüğü ve Köylere Hizmet Götürme Birliğimizce daha iyi hizmetin verileceğini belirterek birlik bünyesinde 1 kepçe ve 1 pikabın bulunduğunu söyledi. 

Polat, Birlik genel kurul toplantısında mecliste araç konusu gündeme getirildiğini hatırlatarak, İlçe Özel İdareden ve birlikten sağlanan parayla alınan yeni araçla KÖYDES araç filosunun 1 kepçe ve iki pikap olduğunu söyledi.
Var olan araç ekipmanlarla, yeni alınan aracın Tarım İlçe Müdürlüğünce köylerin yanı sıra ilçenin hizmetinde olacağını belirten Pasinler Kaymakamı Gürkan Polat, ?Pasinler KÖYDES dün olduğu gibi bugünde 56 köyümüzün sorunlarının çözümünde önemli rol oynamaktadır. Özellikle yol, kanalizasyon, içme ve sulama suyu gibi köy altyapı çalışmaları büyük önem taşımaktadır" dedi.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 16.3 ° / 4 ° Güneşli