G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

KÜÇÜKLER ESNAFLA BULUŞTU

KÜÇÜKLER ESNAFLA BULUŞTU

KÜÇÜKLER ESNAFLA BULUŞTU

KÜÇÜKLER ESNAFLA BULUŞTU

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Taşmağazalar ve Habipbaba esnafıyla biraraya geldi. Esnafa çalışmalar hakkında bilgiler veren Küçükler, ?Taş Mağazalar, cephe giydirme ve çevre düzenlemesi tamamlandıktan sonra eski canlı günlerine geri dönecek?dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Habipbaba ve Taş Mağazalar esnafıyla yemekte bir araya geldi. Esnafın sorunlarını dinleyen Başkan Küçükler, belediyenin çalışmaları hakkında bilgi verdi.
Taş Mağazalar ve Habipbaba esnafıyla Müceldili Konağı?nda yemekte bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, esnafın sorunlarını ilk ağızdan dinledi. Esnafla yapılan toplantıların devam edeceğini belirten Başkan Küçükler, dile getirilen sıkıntı ve isteklerin en kısa zamanda çözüleceğini söyledi.Taş Mağazaları?da sürdürülen çalışma hakkında bilgi veren Başkan Küçükler, ?Şehirle ilgili alınan her kararı, kamuoyu ile paylaştıktan sonra hayata geçiriyoruz. Ortak akıl, şeffaflık, hesap verebilirlik, katılımcılık demiştik. İşte vermiş olduğumuz bu sözlere, çağdaş ve demokratik yönetim anlayışımıza uygun olarak şehrimizin bu günü ve yarınları için büyük bir önem taşıyan Taş Mağazaları projesini oradaki esnaf ve vatandaşlarla görüşüyoruz. Türkiye?nin doğal güzelliği açısından önemli şehirlerinden birinde yaşıyoruz. Kültürel mirasa sahip kent, doğu - batı bağlantısını sağlayan düğüm noktası konumunda. 

Bu kentte çok büyük projelere imza attık. Bu kapsamda önemli bir alışveriş merkezi olan Taş Mağazalar, cephe giydirme ve çevre düzenlemesi tamamlandıktan sonra eski canlı günlerine geri dönecek? diye konuştu. 



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 13.1 ° / 7.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 12.7 ° / 4.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 11.2 ° / 4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı