G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

LİSTE MEMNUNİYETİ

LİSTE MEMNUNİYETİ

LİSTE MEMNUNİYETİ

LİSTE MEMNUNİYETİ 

12 Haziran Milletvekili Genel Seçimleri öncesinde partiler milletvekili listelerini Yüksek Seçim Kuruluna verdi. 6 adayını açıklayan Adalet ve Kalkınma Partisi Erzurum teşkilatında da üç mevcut vekil listeye giremezken yeni adaylarda da listeye girmenin sevinci vardı.  
KILIÇ; LİYAKAT VE 
HAKKANİYET ESAS 
ALINDI
Liste hazırlanırken istişare mekanizmasının işletildiğini belirten AK Parti İl Başkanı Murat Kılıç, alt ve ara komisyonların aday adaylarıyla birebir mülakat yaptığını hatırlattı. Kılıç, oluşan listenin son derece hassas bir biçimde, ilgili kesimlerin görüşleri alınarak, hakkaniyet ve liyakat ölçüsü ile belirlendiğini söyledi. 12 Haziran seçimlerinin kritik bir önem arz ettiğini vurgulayan Kılıç, yeni dönemde AK Parti`nin ustalık dönemini başlatacağını aktardı. Kılıç, 8 yılı aşan sürede 79 yılda bir çok alanda yapılanların kat kat fazlasının gerçekleştirildiğini belirtti. Kılıç, seçim sonrasında yeni Türkiye`yi inşa edebilmek için kılı kırk yaran bir hassasiyet ile hareket ettiklerini vurguladı. 
Milletvekili listesinde bulunmamanın, siyaseten silinmek, tahliye edilmek anlamına gelmediğini vurgulayan Kılıç, "Biz büyük bir aileyiz. Siyaset yapmanın sadece milletvekili olmaktan geçmediğine inanan arkadaşlar, farklı kademelerde görev yapmaya devam edecektir." dedi. 
MİLLETVEKİLLERİNİN 
TAMAMINI ALACAĞIZ
Yaklaşan seçimlerde AK Parti`nin yine Erzurum`dan büyük şahlanışının olacağını söyleyen AK Parti İl Başkanı Murat Kılıç, " Aday listemizi incelediğinizde ve adaylarımızın özgeçmişlerine baktığınızda hepsinin  birbirinden kaliteli pırıl pırıl olduklarını göreceksiniz. Umuyoruz ki Erzurum`6an 6 milletvekilinin tamamını alıp hizmette yine farkımızı göstereceğiz" şeklinde konuştu.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21 ° / 8.4 ° Güneşli
  • Cuma 20.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı