G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Mahalle çöplük alanına döndü

Mahalle çöplük alanına döndü

Mahalle çöplük alanına döndü

85328İstasyon caddesinin arka sokaklarından kalan yerleri, özellikle Galericiler sitesi çevresi ile Mehmet Zahid Kotku Camii arkası bakımsızlıktan dolayı görüntü ve kokusuyla vatandaşı çevresinden kaçırıyor.
 Mahallenin çöplük alanını andıran çevredeki esnaflar durumdan şikayet ederek yardım istediler. Galericiler sitesinde mobilyacılar, "Çevrenin görüntüsü ve belli yerlerden yayılan pis kokulardan dolayı buralara fazla gelen olmuyor. Zamanında bakımı düzenli olarak yapılan buralar şimdi öksüz kaldı. Ne geleni ne de gideni kaldı. Sabit gelen müşterilerimiz bile artık gelmez oldu." diye isyan ettiler.
Mahalle sakinlerin alanda bulunan ve uzun süredir ilgilenmeyen inşaatların bu sorunun temel kaynağı olduğunu belirterek, " `Nene Hatun 5` ismiyle yapılan konutların yapımı durduktan sonra bir daha hiç kimse ilgilenmedi. Geceleri tinercilerin, serserilerin mekanı haline geldi. Mahallemizde rahat rahat dolaşamaz olduk. Ya bu apartmanları yapsınlar ya da yıksınlar." diye konuştular.
 Mehmet Zahid Kotku Camii avlusunda oturanlar, camii arkasında bulunan pislik ve yaydığı kokudan dolayı namaz vakitlerinde avluda oturamadıklarını belirterek, en kısa zarfında mağduriyetleri giderilmesi istediler.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 22.3 ° / 10 ° Güneşli
  • Salı 21 ° / 9.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı