G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Mahir Ünal, AK Parti`nin son oy oranını açıkladı

Mahir Ünal, AK Parti`nin son oy oranını açıkladı

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, ellerindeki anket sonuçlarını açıkladı.

Halkların Demokratik Partisi`nin barajı aşması üzerine kurulan bir stratejinin muhalefetin başarısızlığını gösterdiğini söyleyen Ünal, HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş üzerinde cici çocuk algısı yaratılmaya çalışıldığını savundu.

Paralel yapının seçimin meşruiyetini hedef aldığını söyleyen AK Partili Ünal, Paralel Yapı'dan en çok CHP ve MHP milletvekillerinin korktuğunu belirtti.

 

8 HAZİRAN`DA BİRİLERİ İSTİFA ETMELİ

 8 Haziran'da birilerinin istifa etmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu bir siyasi sorumluluktur ama kendisine %35'i hedef olarak koyan, ya da kendisine -20' yi hedef olarak koyan ve iktidar olmayı düşünmeyen bir muhalefetin başarısızlık algısı da farklı olabiliyor.

 Seçimin merkezine HDP'nin barajı aşıp aşamayacağını almak, ana muhalefetin ve yavru muhalefetin bir nevi başarısızlığı bana göre. ‘AK Parti'nin oylarını düşürüp düşürmemesi HDP'nin barajı aşmasına bağlı' Eğer seçim stratejileri buysa ki maalesef bu gibi gözüküyor, bu her şeyden önce başarısızlığı kabul etmek anlamına geliyor.

 

PARALEL YAPI MHP VE CHP`YE TAKTİK VERİYOR

 

Burada Paralel Yapı, hem MHP'ye, hem CHP'ye çok ciddi stratejik ve taktik destekte bulunuyor. Ve şimdi yeni bir şeye başlıyorlar. Seçimlerin meşruiyetini tartışmalı hale getirmek. ‘Seçim hilesi yapılacak, seçimlerde sandık güvenli değil.'

 

1.350.000 saat dinleme yapmış bir örgütten bahsediyoruz. Bu yapının devletten temizlenmesi için ciddi bir kararlılık ve irade ortaya konması gerekiyor.

 

AK PARTİ 46-48, HDP BARAJ ALTI

 

Şu anda AK Parti 46-48 bandında, CHP 24-26, MHP 14-16, HDP 7-9 bandında gözüküyor. HDP şu anda baraj altında gözüküyor.

 

DEMİRTAŞ'A CİCİ ÇOCUK İMAJI ÇİZİLDİ

 

HDP ile ilgili ciddi bir çalışma yürütülüyor. Selahattin Demirtaş üzerine inşa edilmiş bir imaj var, ‘cici çocuk, özgürlükçü ve barışçıl' ama onun altında perdelenen şey Siirt'e Batman'a, Şırnak'a gittiğinizde tehdit edilen insanlar, kan akan musluklar, billbordlar.

 

CHP VE MHP'DEKİLER KORKUYOR

 

Geçen gün Meral Akşener'i dinledim, diyor ki ‘Korkuyorlar'. Bizim korkacak hiçbir şeyimiz yok. Tam tersine MHP'deki, CHP'deki bazı milletvekilleri korkuyorlar. Çünkü hala bunların elinde herkesle ilgili kasetler var, herkesle ilgili dinleme kayıtları, tapeler var. Bunlar yıllarca insanları tehdit ederek, iş adamından, siyasetçilere varıncaya kadar korkutmuşlar.

 

BAHÇELİ`NİN `ŞEREFSİZLER` SÖZÜNE DAVA

 

MHP'nin son bir haftadır çok agresif ve hiçbir siyasi adap ile örtüşmeyen, mesela dün Bahçeli AK Partilileri kastederek meydanda şerefsizler diye bağırdı. Bunun bir hukuki karşılığı da olacak, olmalıdır da.

 

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, A Haber Ankara Temsilcisi Murat Akgün`ün sorularını yanıtladı.HABER 10



Yıldırım;Terörle mücadelede geri adım yok

Başbakan Binali Yıldırım, "Terörle mücadelemizde kararlılığımız aynen devam ediyor.

2017´de Tatiller hangi güne denk gelecek ?

2016 yılında uzun bayram tatilleri ile rahat bir yaz dönemi geçiren vatandaşı, 2017 yılında daha fazla mesai saati bekliyor.

Bu Haber SGK Borcu olanları ilgilendiriyor

Resmi Gazete´de yayımlanarak yürürlüğe giren af yasası Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) alacaklarının yeniden yapılandırmasına ilişkin önemli maddeler içeriyor.

FETÖ elebaşı Gülen: Pişman değilim .

15 Temmuz darbe girişiminin mimarı, terör örgütü FETÖ´nün elebaşı Fetullah Gülen, örgütün faaliyetleri için, "Bu bağımsız olmanın bedeli olarak tanımlanabilir. Ben pişman değilim" dedi.

İş kurmak isteyen gençlere müjde

Hükümet Gençleri iş sahibi yapmak için kolları sıvadı.

Korgeneral Zekai Aksakallı aşiret liderleri ile görüştü

15 Temmuz´un kaderini değiştiren Dadaş komutan Zekai Aksakallı, Cerablus´ta ÖSO komutanları ve aşiret liderleriyle bir araya geldi

TSK´dan Cerablus açıklaması

Suriye´nin Cerablus şehrine yapılan Fırat Kalkanı Operasyonu ile ilgili TSK´dan açıklama geldi.

Türkiye Cerablus´a girdi

Terör örgütü DAEŞ´in Suriye topraklarından Türkiye ile doğrudan temas kurduğu son nokta olan Cerablus´a gece saatlerinde bordo bereli özel kuvvetler girdi, harekatı Zekai Aksakallı yönetiyor.

Bakan Ala´dan İstihbarat açıklaması

Bakan Ala Hükümet olarak İstihbarat teşkilatlarının yeniden yapılanması konusunda bir çalışma yürütüyoruz dedi.

Teröristbaşı Gülen´in doğduğu ev umumi tuvalet yapılacak

FETÖ terör örgütünün başı Fetullah Gülen´in Erzurum´daki doğduğu evin umumi tuvalet yapılacağı öğrenildi.

Meclis´te büyük tasfiye! Açığa alındılar

Meclis´te FETÖ operasyonu devam ediyor. Genel sekreter yardımcıları ve daire başkanları olmak üzere 30 yönetici açığa alındı.

RTÜK´ten flaş karar

RTÜK, darbe girişiminde bulunan FETÖ ile ilişkili olan radyo ve televizyon kuruluşlarını kapattı.

  • Salı 15.4 ° / 3.3 ° Güneşli
  • Çarşamba 18.1 ° / 5.2 ° Güneşli
  • Perşembe 21 ° / 8.4 ° Güneşli