G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

MAHMUT UÇAR YAPTIKLARININ MEYVELERİNİ TOPLUYOR

MAHMUT UÇAR YAPTIKLARININ MEYVELERİNİ TOPLUYOR

MAHMUT UÇAR´IN MAKAM ODASI TEŞEKKÜR İÇİN GELEN ZİYARETÇİLERİN AKININA UĞRADI

Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar´a, mahalle muhtarlarından yağmur gibi plaket yağıyor. İlçeye bağlı Dumlu ve Söğütyanı mahalle muhtarları, Yakutiye Belediye Başkanı Uçar´ı makamında ziyaret ederek, verdiği hizmetlerden dolayı plaketle teşekkür etti.

Erzurum´da geçtiğimiz günlerde ilçeye bağlı 5 mahalle köyde toplu açılış merasimleri gerçekleştiren Yakutiye Belediyesi´nde bu kez teşekkür ziyaretleri başladı. Dumlu ve Söğütyanı mahalle muhtarları, Başkan Mahmut Uçar´ı makamında ziyaret ederek, kendisini plaketle ödüllendirdi. Başkan Uçar, Dumlu Muhtarı Halil Yalçınkaya ve Söğütyanı Muhtarı Ali Yücel´le bir araya geldiği makamında hem sohbet etti, hem de mahalle sakinlerinin gönlünde taht kurmuş bir belediye başkanı olmanın mutluluğıunu yaşadı.

 

MUHTARLARDAN TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Dumlu Muhtarı Halil Yalçınkaya ve Söğütyanı Muhtarı Ali Yücel, Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar´ın, seçimlerden hemen sonra başlattığı hizmet seferberliğinin toplu açılışlarla taçlandığını belirterek, ?Başkanımızdan ne istediyzsek, hiç geri çevirmedi. Mahallelerimizin öncelikli ve acil ihtiyaçlarını anında giderdi, yolumuzu yaptı, asfaltladı ve mahallelerimizde sosyal donatılar inşa etti. Kendisine teşekkür etmek bile az gelir? diye konuştu.

Başkan Uçar´a gerçekleştirdikleri ziyaretlerde teşekkür için ayrıca plaket de takdim eden muhtarlar, gördükleri yakın ilgiden dolayı mutluluk duyduklarını da ifade ettiler.

 

UÇAR´DAN GÖNÜL MAKAMI VURGUSU

Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar da, ?İnsanımıza hizmet etmek, mutlulukların en büyüğü? diyerek, ilçede başlattıkları hizmet seferberliğinin hız kesmeden devam edeceğini dile getirdi.

Başkan Uçar, ilçenin dört bir yanında öncelik ve aciliyet durumuna göre tüm eksiklikleri tespit ettiklerini ve bu eksiklikleri ortadan kaldırmak için bütün güçleriyle çalıştıklarını söyleyerek, ?Bizim insanımızın mutluluğu hiçbir makam ya da mevkiyle değişilmeyecek kadar kıymetlidir. Dolayısıyla bizim için önemli olan, vatandaşımızın gönül makamına kurulabilmektir. Bizim hizmet anlayışımızın temelinde bu var? diye konuştu. 



  • Salı 2.2 ° / 0.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 2.4 ° / -1.4 ° Düzensiz orta kuvvetli karlı
  • Perşembe 1.2 ° / -4.6 ° Yoğun kar yağışlı