G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

MAHMUT UYKUSUZ´A SORUYORUZ

MAHMUT UYKUSUZ´A SORUYORUZ

DAHA SEÇİM ÇALIŞMALARINIZ SIRASINDA ERZURUM ESNAFI YERİNE VANLI ESNAFI TERCİH ETMENİZE NASIL BİR CEVAP VERECEKSİNİZ?

 

 

İYİ Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mahmut Uykusuz, Seçim çalışmaları kapsamında ürettiği Sloganlarını bir bir kendisi çürütmeye devam ediyor.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen İçin "Erzurum Büyükşehir Belediyesi´nin tüm ihtiyaçlarını İstanbul´dan tedarik ediyor" diyerek Mehmet Sekmen´in Erzurum esnafını tercih etmediğini her fırsatta dile getiren  İYİ Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mahmut Uykusuz´un Seçim çalışmaları kapsamında şehrimizde dolaşan Yürüyen Araç reklamlarının 65 Van Plakalı araçlar olması dikkat çekti.

Erzurum´da yüzlerce Reklam firması varken Mahmut Uykusuz ve İYİ Parti´nin Reklam firmasını Van´dan temin etmesi Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen İçin söylediği "Erzurum Büyükşehir Belediyesi´nin tüm ihtiyaçlarını İstanbul´dan tedarik ediyor" sloganını kendisinin daha Başkan Seçilmeden seçim çalışmaları kapsamında Erzurum Esnafı yerine Van ilindeki esnafları tercih etmesi kamuoyunda tepkiye sebep oldu.

Vatandaşlar, "Dinime Küfreden Müslüman Olsa Bari" Atasözünü İYİ Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mahmut Uykusuz´a hatırlatarak, bari seçim çalışmaları kapsamında Erzurum esnafını tercih etseydi diyerek tepkilerini şöyle dile getirdiler. Demokrasilerde Muhalefet ihtiyaçtır. Ama doğru muhalefet yapmak için mutlaka doğru ifadeler kullanmak gerekir. Cumhur İttifakı Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen üzerinden muhalefet yaparak oy çalmaya çalışan Mahmut Uykusuz´un kendi ürettiği sloganlarını kendisinin çürütmesi şehrimizde muhalefete olan güveni azaltmıştır. Erzurum´da yüzlerce Reklam firması olmasına rağmen, Mahmut Uykusuz´un 65 Van Plakalı araçlarla seçim çalışması kapsamında reklam tanıtım yürütmesini Erzurumlu esnaflar olarak kınıyoruz. Bugün şehrimizde dolaşan sayılarını bilmediğimiz ve şehrimizin her köşesinde karşımıza çıkan 65 Van Plakalı yürüyen araç reklamları inanıyoruz ki, Erzurum´a vergisini veren ve Erzurum´da ikamet eden esnaflarımız tarafından da çok kolaylıkla sunulabilirdi. Ama Mahmut Uykusuz ve İYİ Parti´nin şehrimizdeki reklam çalışmaları kapsamında 65 Van plakalı araçları dolaştırması hiç hoş bir davranış değildir dediler. 

İŞTE ŞEHRİMİZDE DOLAŞAN 65 VAN PLAKALI O ARAÇLARDAN BİRİSİ:



Anahtar Kelimeler: MAHMUT UYKUSUZ SORUYORUZ
  • Perşembe 0.1 ° / -10.1 ° false
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false